DITMD 787 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Niby co tutaj jest dziwnego? Stjepan wrzucił okładkę do filmu XXX, a u tomek25 ESET wykrył jakiegoś wirusa, najprawdopodobniej false positive.
Phoenix. 4 728 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 2 godziny temu, Dimazz napisał(a): warto kupić podstawkę za 100zł? Za 100zl to kupisz 2 czesci Star Wars Jedi od Respawn i zostanie na 4paka jeszcze , a nie to gowno w zlotym papierku. 1 3
Kadajo 7 412 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Tej gry nawet demo nie chce się uruchomić taka jest super
Dimazz 568 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) 37 minut temu, Phoenix. napisał(a): Za 100zl to kupisz 2 czesci Star Wars Jedi od Respawn i zostanie na 4paka jeszcze , a nie to gowno w zlotym papierku. Mam 1 część chyba w prime była za darmo i dla mnie padaka Chwilę pograłem i poleciała z dysku. Nie podoba mi się soulsowość i w późniejszych etapach dużo wracania w te same miejsca Może poczekam aż będzie za 50zł jak Avatar Pandora Edytowane 5 Maja przez Dimazz
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ja jeszcze przed zagraniem w soulsy właśnie spróbowałem sobie tego Fallen Ordera i gry nie przeszedłem, ogólnie jakoś mi nie podeszła(a klimat SW i mieczy świetlnych uwielbiam), ale jak ktoś nadał jej miano "soulsowej" to po moich doświadczeniach z soulsami, to ma mało, bardzo mało, wwuj mało wspólnego. Kto to w ogóle porównał do soulsów, to recenzji nie powinien pisać.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Po patczach gra jest dobra. Mozna ograc w przecenie. Kolejne spluniecie w twarz dla tych co biora na premiere. edit @ODIN85 chodzi o to ze gry wydawane na premiere sa b czesto zabugowane i poprostu wydawane za wczesnie. Ci co biora te gry np rok po premierze maja gry taniej i zpatchowane Edytowane 5 Maja przez Roman_PCMR 1 1 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Grałem za mniej niż stówkę na premierę. Bugów nie miałem a optymalizacja tylko czasem leżała 2
PaVLo 920 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 8 godzin temu, Dimazz napisał(a): warto kupić podstawkę za 100zł? W tym temacie masz gniazdo spamerów, którzy naoglądali się głupich filmików i na tej podstawie udzielają opinii. Masz demo, które udostępnia pustynną lokację, nawiązującą do młodego Luke Skywalker`a (ma swój klimat). Jak masz szansę zdobyć ją za stówkę, to jest już dobra cena jak za grę na +90h zabawy. 1 1
Phoenix. 4 728 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): +90h zabawy. 4
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Są ludzie co przez cierpienie rozumieją zabawę także ten tego 1
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 10 godzin temu, Dimazz napisał(a): warto kupić podstawkę za 100zł? Masz demo to możesz sprawdzić z tym ze demo nie odzwierciedla faktycznej optymalizacji w pełnej grze 🙂 Ja bym się zastanawiał czy kupić za 50
Roman_PCMR 866 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Grałem za mniej niż stówkę na premierę. Bugów nie miałem a optymalizacja tylko czasem leżała A to spoko. A propo: Zrobiles literowke w stopce opisujac posiadany sprzet, napisales ze masz LG OLED 48C11LB a chyba miales na mysli Sony Trinitron CPD-E220E 17 Inch 640x480 CRT VGA Monitor. Pozdrawiam 6
jankooo 254 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Grałem za mniej niż stówkę na premierę. Bugów nie miałem a optymalizacja tylko czasem leżała Teraz masa rzeczy poprawiona względem premiery. Skończę Clair Obscur to wracam do niej bo początek ma zachęcający. Ciekawe jak będzie z vram bo na 5070Ti potrafiła mi całe 16GB wciągnąć na pierwszej planecie a teraz tylko 5070 na pokładzie...
wkamil73 285 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 19 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Po patczach gra jest dobra. Mozna ograc w przecenie. Kolejne spluniecie w twarz dla tych co biora na premiere. edit @ODIN85 chodzi o to ze gry wydawane na premiere sa b czesto zabugowane i poprostu wydawane za wczesnie. Ci co biora te gry np rok po premierze maja gry taniej i zpatchowane No to chyba splunięciem jest wydawanie gier z bugami na premierę, a nie przecena po roku czy więcej. Co, miałoby być drożej niż na premierę, wtedy byłoby fair?
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ty tak lepiej nie mów głośno, bo producenci z każdym pachem poprawiającym zdupczoną optymalizację jak i milon bugów będą chcieć dodatkową opłatę i tak na premierę gra 300zł, po roku łatania to będzie 500 i wydaje mi się że dojdzie do tego że patche będą płatne, a jak się nie podoba to graj w premierowego bug festa i crapa optymalizacyjnego 2 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 2 godziny temu, wkamil73 napisał(a): No to chyba splunięciem jest wydawanie gier z bugami na premierę, a nie przecena po roku czy więcej. Co, miałoby być drożej niż na premierę, wtedy byłoby fair? Przeciez to napisalem......
wkamil73 285 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Napisałeś jednym ciurkiem o bugach na premierę i przecenach po roku.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Jest sprawa rozwiązana synchronizacja zapisów gier działa! Napisałem do pomocy technicznej i przyjrzeli się problemowi a potem nie pięknie przepraszali. Zajęcie się problem jak gepard co poluję na ofiary na suwanie. Mówię serio. Edytowane 8 Maja przez Czubatka Boża
JohnyWol 81 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Godzinę temu, Keller napisał(a): Czyli jednak nie będzie za darmo na epiczku? Ta teoria od początku nie miała prawa być prawdą. To, że logo niby podobne i dlatego to będzie Outlaws było mocno naciągane Kiedyś może wpadnie, ale raczej nieprędko. Tym bardziej, że de facto gra jeszcze nie jest oddana w pełni, bo nowe DLC fabularne dopiero w połowie tego miesiąca wpadnie
Rekomendowane odpowiedzi