Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GTM napisał(a):

Widzę że muszę mieć ograną grę, żeby skomentować jakość grafiki na screenach które wkleiłeś, to może pytanie do ludzi czytających ten temat, czy podoba wam się screen poniżej? Czy patrząc na niego powiedzielibyście "wow nic dziwnego że 4090 klęka"?
A może wasz monitor też nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów ;)

To jest z trybu foto, które zauważyłem, że faktycznie sporo tnie detale :woot:

Odpaliłem na chwilę jeszcze raz grę, ale już nieco inna pogoda, teraz może widać jak to wygląda z samej gry, a nie trybu Foto :woot:

8hNJYZQ.jpg

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
Opublikowano

Po prostu tej gry zadna grafika nie uratuje, jest momentami piekna i trzeba przyznac tylko gramy wg grafike czy w gre ;) Dla jakiegos nowicjusza gier co ma male dswiadczenie zapewne gra sie spodoba ale tu sa starzy wyjadacze gier i oczekuja czegos wiecej. Gra sie nie obronila pomimo grafiki niestety.

Opublikowano
14 godzin temu, PaVLo napisał(a):

To jest z trybu foto, które zauważyłem, że faktycznie sporo tnie detale :woot:

Odpaliłem na chwilę jeszcze raz grę, ale już nieco inna pogoda, teraz może widać jak to wygląda z samej gry, a nie trybu Foto :woot:

To wygląda raczej jakby ktoś mocno przesadził z saturacją i kontrastem, tylko że nadal niewiele to zmienia jeśli chodzi o jakość grafiki.

• Haha 1
  • Upvote 1
  • Stjepan zmienił(a) tytuł na Star Wars: Outlaws
Opublikowano

Żeby nie było, że są same ohy i ahy, to w grze można trafić na drobne glitche :E

Oczywiście widywałem więcej. Trzeba na przykład uważać na przejeżdżające pojazdy, bo kilka razy już byłem potrącony i leciałem w dal, traciłem zdrowie, a jeden to mi na głowie wylądował :lol2:

Jeden skuter wpadł też w stragan i nie mógł wyjechać, ale w końcu jakoś "się wyrwał".

Lewitujący Nix (osobisty szczur-kurier :E )

YEK4uDs.jpg

A tą konkretnie zamurowało :E

Spoiler

Jn8weaK.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Mnie te wyniki nie dziwia, wiekszosc gier ubi ogrywa sie na ich launcherze i tak bylo od zawsze, dodanie pozniej kazdej gry na steam nie mialo rewelaycjnych wynikow w ilosci osob. A na premiere nigdy ubi gier nie dawalo na steam tylko dlugo po wiec wynik zawsze byl mizerny.

Asasyn ma byc na premiere na Steam i wtedy bedzie mozna "cos" ocenic, a i tak pomimo steam wiekszosc kupuje na ubi.

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Mnie te wyniki nie dziwia, wiekszosc gier ubi ogrywa sie na ich launcherze i tak bylo od zawsze, dodanie pozniej kazdej gry na steam nie mialo rewelaycjnych wynikow w ilosci osob. A na premiere nigdy ubi gier nie dawalo na steam tylko dlugo po wiec wynik zawsze byl mizerny.

Nie do końca. AC: Valhalla nabiła ponad 15 koła, Far Cry 6 prawie 20 koła. Od czasu powrotu Ubi na Steama, gorszy wynik od Outlaws wykręcił tylko Avatar. Więcej ludzi grało nawet w Skulls & Bones Fenyx Rising. Mowa o dużych tytułach. 

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

...a i tak pomimo steam wiekszosc kupuje na ubi.

Zgadza się, trzeba mieć coś nie tak z głową by świadomie decydować się na dwa launchery działające w tle podczas grania.

To, że nowy Assassyn będzie na Steamie nic nie znaczy bo Ubisoft prędzej sczeźnie niż umożliwi grę bez swojego launchera, tak samo zresztą jak EA i cały czas mam nadzieję, że ta tendencja w końcu się skończy.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
34 minuty temu, Lypton napisał(a):

AC: Valhalla nabiła ponad 15 koła, Far Cry 6

Bo to dwie najbardziej znane ich marki, ktore nie mialy problemow z premiera wiec nic dziwnego, no ale czy to wynik 2 kola czy 15k to faktycznie porazajaca roznica ;) To tylko pokazuje, ze na steam kupuje pozniej juz jakis promil graczy i malo kogo obchodzi steam w kesti gier ubi. Bo co to 20k ludu w grze sprzedaje w milionach.

Zobaczymy jak sprzeda sie samuraj i jak bedzie od premiery wygladala  ilosc osob na steam ;)

To samo dotyczy gier EA, na steam no nie sa to nigdy duze liczby, raczej garstka.

Opublikowano

A Wy się nadal nakręcacie słupkami ze Steam zamiast samemu spróbować, przecież macie 2h na zwrot. :woot:

Tak jak napisał @Phoenix., większość ograła to na Ubisoft Connect, więc Steam to żaden wyznacznik. Sam kupiłem tani klucz na Ubi i już mam 20h w tej wciągającej grze.

• Like 1
Opublikowano

Wróciłem po patchu i muszę stwierdzić, że gra mnie teraz zaintrygowała. Działa lepiej, wygląda pięknie (Mos Eisley), ulepszyłem blaster o wybuchowy strzał i moja broń wreszcie stała się śmiercionośna. Na razie pograłem godzinkę ale ciągnie mnie, żeby grać dalej.

Czy komuś jeszcze gra się lepiej po patchu z 21 października?

• Like 1