Xbox Series X|S - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez P.Wiśnia · Opublikowano
Jedna? to ciekawe. Przykładowa lista: Rust Escape From Tarkov Indiana Jones i Wielki Krąg Cyberpunk 2077 Cities Skyline 2 SimRail -
Przez Reddzik · Opublikowano
W takim razie bez wiedzy na temat 5060Ti, to raczej zostaje Radosław(Radeon) może nie będzie tak źle z nimi, miałem kiedyś 3650 pasywnego asusa na APG, RX 570 8GB połączonego z Xeonem czy Ryzenem 3600, więc to będzie 4 sztuka, nie licząc kiedyś 9600pro agp. czy jak się zwało, mam nawet grafę w pudełku po starej płycie -
Przez TheMr. · Opublikowano
Jedna gra na 1000 ma problem z VRAM, wniosek? 12 GB to za mało 5060Ti skończy się prędzej wydajność niż skorzysta z tych 16 GB. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja byłem/jestem. To nigdy nie jest takie proste. Wymiana pracownika następuje wtedy, kiedy w miejsce przeciętnego pracownika przychodzi lepszy. Na przykład bardziej wydajny, dokładniejszy, bardziej doświadczony, nie stękający, nie narzekający, i taki co robi co mu się każe, w tym na przykład sprząta po sobie, co wcale nie jest takie oczywiste. Pochodzenie tego nowego pracownika nie ma większego znaczenia. Większe znaczenie ma pozbycie się pracownika potrzebnego, ale jednak zbyt problematycznego i zastąpienie go innym. W korporacji pewnie o tym kto pracuje a kto nie decyduje excel i dział odpowiedzialny za liczenie kosztów. Przynajmniej na niższych szczeblach, bo na wyższych może mieć znaczenie kto jest kogo ciotka. Natomiast odrębną sprawą jest to, że za lepszych uznawani są ci, co pozwalają się wykorzystywać. Nie biorą urlopów (ani ekwiwalentów za nie), robią darmowe nadgodziny, zgadzają się na obowiązki spoza swojego zakresu i tak dalej. Kolejna odrębna sprawa, że ci zwolnienie problematyczni pracownicy idąc na bezrobocie z punktu widzenia społecznego stają się problemem społecznym do rozwiązania. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Generalnie jak celujesz w B580 czyli GPU do 1k zł to twój CPU jest raczej 2-3 generację do tyłu, to możemy zapomnieć o wydajności jaką prezentują kanały testowe które testują z 9800X3D. Do wszystkich CPU poniżej wydajności 5600 trzeba polecać NV/AMD, Intel kompletnie przestał mieć znaczenie do naprawy sterowników. Jestem ciekaw jak tam Intel poniżej 10/11th genu się trzyma...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi