Hej, na obudowach kiepsko się znam, ale szukam czegoś pod drugi serwer, jeden jest na obudowie Nanoxia DeepSilence 4 pod NAS, z Intelem N150 na normalnym Mobo. Obudowa świetna, ale drugi projekt będzie na Xeonie 2680v4 z 128gb DDR4 i RTX 5060ti 16gb i niestety Nanoxia może być zbyt mało wentylowana, więc szukam budy która będzie dość dobrze wygłuszona, ale mimo wszystko zapewni w miarę spoko przewiew, karta graf 90% czasu będzie obciążona na MAXa i wolałbym żeby się nie zagotowało, a PC stoi w sypialni, więc dobrze żeby było w miarę cicho.. zero okienek, ledów itp. tzn z oknem też przeżyję po prostu nic się nie będzie tam świeciło, więc nie ma sensu. Płyta główna to ATX, ale dobrze jakby buda zmieściła EATX na przyszłość, doradzicie coś?
Pany w modzie The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition są dwa pliki rendering.ini
bin/config/base
bin/config/platform/pc
Potrzebuję tych plików bo moda mam skopiowanego z laptopa a jak wiadomo podczas instalacji na nowej stacji była weryfikacja plików i mam domyślne a nie chcę pobierać 12 gb dla tych kilku kb plików.
Nie no, jest temat o chińczykach, gdy jakiś czas temu coś tam próbowaliśmy dyskutować w tym temacie, to zgłosili i nasze posty poleciały, więc ograniczam się do bieżących informacji o chińczykach. A, że właściciele dzień w dzień tylko zgłaszają usterki i problemy, to informuję
Rekomendowane odpowiedzi