Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.01.2025 o 04:14, ODIN85 napisał(a):

IMG_20250122_035858.jpg

nawet mnie to zaciekawilo, a po jednym dniu irytacji i szukania jak to ogarnac:
https://lowcygier.pl/subskrypcje/rok-ps-plus-extra-za-339-zl-premium-za-349-zl-promocja-na-lunar-new-year-w-playstation-store/

"Polski oddział Sony PlayStation troszkę się pośpieszył. Aktualnie promocja na PS Plus, z okazji Lu Treść skopiowano z Lowcygier.pl nar New Year, dostępna jest wyłącznie na terenie Azji. Niemniej 14 lutego zawita również do Polski"

Edytowane przez ryba
  • Thanks 1
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 26.01.2025 o 16:20, Sawyer1916 napisał(a):

Jak kupowałem PS Premium to dodawali głównie badziewie co miesiąc. Jak odpuściłem to Ragnarok zapodali :dupa:

Też  dodali badziew....   no ok nie badziew ,ale  dla mnie gra jest rozczarowaniem .Bardzo miałka ...rozwlekła na siłę ,więcej tam dialogów ,pitolenia ,zbierania  kwiatków niż  akacji i walki . Jak dla mnie gra zrobina na silę ,do płytka lezy na półce  od ponad 8 miesięcy i za chiny nie mogę się  zmusić aby dokończyć  .

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
12 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a):

Jest awaria serweów ps + i trochę uprzyksza to życie. Może jutro będzie lepiej bo obecna sytuacja naprawdę mnie już irytuje.

Jest już lepiej i masz dodatkowe 5dni za awarię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się czy dodać do biblioteki Dragon Age, trochę wstyd. Z drugiej strony ludzie płacili 350+ za cyfrę w sklepie $ony. Widać, że EA wreszcie przyznało się do porażki The Veilguard, ledwo premiera i już w abonamencie.

Opublikowano

Ja płacę obecnie i Plusa Premium i EA Play, ale ta druga oferta dla mnie zdecydowanie lepsza. BF 2042, UFC 5, Madden 25, F1 24, NHL 24 - wszystko w zawartości za 25 zł miesięcznie. Dla mnie, fana sportówek, bomba. A w Premium co? Zabrali RDR2, NBA 2K24 też, pograłbym w Mafię, ale też nie jest objęta abonamentem. Jak tak przeglądałem ostatnio bibliotekę to niczego dla siebie nie mogłem znaleźć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dyskusjach na reddicie gracze najbardziej liczyli tym razem na AC Mirage i Robocopa. W sumie też bym chętnie je ograł. Sony miało jednak inne plany: UFC 5, PoP The Lost Crown, Syberia The World Before i kilka innych. Z UFC bym się nawet ucieszył, gdyby nie fakt, że od kilku miesięcy jest w Ea Play.

https://blog.playstation.com/2025/03/12/playstation-plus-game-catalog-for-march-ufc-5-prince-of-persia-the-lost-crown-captain-tsubasa-rise-of-new-champions-and-more/

Opublikowano

Nie jest źle. Ogram PoP The Lost Crown i Syberia. Ja spodziewałem się "dużego" hitu. Miesiąc wcześniej dali w najtańszym abonamencie Dragon Age, to myślałem że teraz dadzą SW Outlaws (może dadzą za kilka dni do ps plus essential).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://www.gram.pl/news/playstation-plus-extra-i-premium-na-kwiecien-oficjalnie-cos-dla-milosnikow-magii Nie spodziewałem się, że dadzą Hogwart Legacy:thumbup:, nie grałem w to jeszcze chociaż już od jakiegoś czasu trafiały się oferty w niskiej cenie. Zastanowię się nad wykupieniem playstation plus extra na miesiąc. Trochę mnie przeraża, że to raczej ogromna gra.

Edytowane przez tomek25