ryba 1 246 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) W dniu 22.01.2025 o 04:14, ODIN85 napisał(a): nawet mnie to zaciekawilo, a po jednym dniu irytacji i szukania jak to ogarnac: https://lowcygier.pl/subskrypcje/rok-ps-plus-extra-za-339-zl-premium-za-349-zl-promocja-na-lunar-new-year-w-playstation-store/ "Polski oddział Sony PlayStation troszkę się pośpieszył. Aktualnie promocja na PS Plus, z okazji Lu Treść skopiowano z Lowcygier.pl nar New Year, dostępna jest wyłącznie na terenie Azji. Niemniej 14 lutego zawita również do Polski" Edytowane 24 Stycznia przez ryba 1
hwdp43 1 707 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia W dniu 23.01.2025 o 16:05, ryba napisał(a): 41 lutego Kiedy ?
ryba 1 246 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Czyli w marcu, policz sobie oj tam, missclick byl
Sawyer1916 129 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jak kupowałem PS Premium to dodawali głównie badziewie co miesiąc. Jak odpuściłem to Ragnarok zapodali
raiders 117 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W dniu 26.01.2025 o 16:20, Sawyer1916 napisał(a): Jak kupowałem PS Premium to dodawali głównie badziewie co miesiąc. Jak odpuściłem to Ragnarok zapodali Też dodali badziew.... no ok nie badziew ,ale dla mnie gra jest rozczarowaniem .Bardzo miałka ...rozwlekła na siłę ,więcej tam dialogów ,pitolenia ,zbierania kwiatków niż akacji i walki . Jak dla mnie gra zrobina na silę ,do płytka lezy na półce od ponad 8 miesięcy i za chiny nie mogę się zmusić aby dokończyć . 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Jest awaria serweów ps + i trochę uprzyksza to życie. Może jutro będzie lepiej bo obecna sytuacja naprawdę mnie już irytuje.
Elvis79 161 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 12 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a): Jest awaria serweów ps + i trochę uprzyksza to życie. Może jutro będzie lepiej bo obecna sytuacja naprawdę mnie już irytuje. Jest już lepiej i masz dodatkowe 5dni za awarię.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Jestem ciekaw jakie gry będą za darmo w Marzec. Czy to możliwe że mogą dać ZADARMOSZKĘ Dziedzictwo Hogeartu. Przy okazji sporo PLN by się zaoszczędziło Edytowane 26 Lutego przez Czubatka Boża
Reddzik 2 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Plusa nie mam od grudnia, poczekam na HB Choice, i ogram to na PC z RT. Ale to musiało się fatalnie sprzedać
ghostdog 906 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Zastanawiam się czy dodać do biblioteki Dragon Age, trochę wstyd. Z drugiej strony ludzie płacili 350+ za cyfrę w sklepie $ony. Widać, że EA wreszcie przyznało się do porażki The Veilguard, ledwo premiera i już w abonamencie.
abudabi 88 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Cztery miesiące po premierze Trochę boję się zainstalować, bo jeszcze się spodoba
Sawyer1916 129 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Ja płacę obecnie i Plusa Premium i EA Play, ale ta druga oferta dla mnie zdecydowanie lepsza. BF 2042, UFC 5, Madden 25, F1 24, NHL 24 - wszystko w zawartości za 25 zł miesięcznie. Dla mnie, fana sportówek, bomba. A w Premium co? Zabrali RDR2, NBA 2K24 też, pograłbym w Mafię, ale też nie jest objęta abonamentem. Jak tak przeglądałem ostatnio bibliotekę to niczego dla siebie nie mogłem znaleźć.
tomek25 52 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) @Sawyer1916Mafia jedynka jakiś czas temu była w ps plus. Edytowane 28 Lutego przez tomek25
Sawyer1916 129 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca W dyskusjach na reddicie gracze najbardziej liczyli tym razem na AC Mirage i Robocopa. W sumie też bym chętnie je ograł. Sony miało jednak inne plany: UFC 5, PoP The Lost Crown, Syberia The World Before i kilka innych. Z UFC bym się nawet ucieszył, gdyby nie fakt, że od kilku miesięcy jest w Ea Play. https://blog.playstation.com/2025/03/12/playstation-plus-game-catalog-for-march-ufc-5-prince-of-persia-the-lost-crown-captain-tsubasa-rise-of-new-champions-and-more/
ghostdog 906 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Nie jest źle. Ogram PoP The Lost Crown i Syberia. Ja spodziewałem się "dużego" hitu. Miesiąc wcześniej dali w najtańszym abonamencie Dragon Age, to myślałem że teraz dadzą SW Outlaws (może dadzą za kilka dni do ps plus essential).
Sawyer1916 129 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Też myślę o Syberii, tylko się zastanawiam czy będzie czas się do tej gry przyłożyć i nie grać w sesjach do maksymalnie godziny. Edytowane 13 Marca przez Sawyer1916
Sawyer1916 129 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Jakąś choćby przyzwoitą fabułę ten RoboCop ma? Czy raczej tylko nieistotny dodatek do strzelania? Gra ogólnie zebrała niezłe noty. Edytowane 2 Kwietnia przez Sawyer1916
tomek25 52 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) https://www.gram.pl/news/playstation-plus-extra-i-premium-na-kwiecien-oficjalnie-cos-dla-milosnikow-magii Nie spodziewałem się, że dadzą Hogwart Legacy, nie grałem w to jeszcze chociaż już od jakiegoś czasu trafiały się oferty w niskiej cenie. Zastanowię się nad wykupieniem playstation plus extra na miesiąc. Trochę mnie przeraża, że to raczej ogromna gra. Edytowane 10 Kwietnia przez tomek25
Rekomendowane odpowiedzi