Skocz do zawartości

Jaki pad preferujecie do grania?  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki pad preferujecie do grania PC/konsola?

• XBOX Wireless Controller
    • DualSense Controller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kadajo który pad najbardziej przypomina tego xoboxowego? Jak mówiłem ostatnio, mam dwa pady od xsx, w jedynym zaczęła gałka driftować(to jest to kiedy samoczynnie się porusza?) może i bym przeżył, ale podczas potyczki z bossem, kiedy miałem zadać ostatni cios kamera poleciała do góry co przelało szalę goryczy :E Więc jeden pad poszedł w odstawkę, został drugi, ale w razie W wolę już mieć coś w zanadrzu :) NIe chcę wydawać milion monet, więc chyba najlepszym wyborem będzie ten vader4 pro? Choć z drugiej strony to ok. 50 zł więcej od xboxowego pada. Czy warto dopłacać? Czy coś innego jest w podobnym budżecie?

Opublikowano

A konkretne modele bo tego jest od wuja :) 

A jeszcze jakie te ficzery są w tym vaderze4 po których oszaleję?

8 minut temu, Kadajo napisał(a):

@AndrzejTrg Moim zdaniem najbardziej przypasuje ci Flydigi Vader 4 Pro.

Jest on też najbardziej przystępny cenowo do tego, co oferuje na drugim miejscu postawiłabym GameSir Cyclone 2.

Te dwa pady z tych, co testowałem najbardziej przypominają mi te od Xboxa.

A te dwa dodatkowe guziki pod zwykłymi nie przeszkadzają? Tak mi się wydaje, że jak trzymam pada, to one by też mogły się przypadkowo wciskać. Będę w domu to złapię pada i zobaczę czy faktycznie, czy tylko takie głupie wrażenie mam :) 

Ale akurat dodatkowe przyciski by siadły, ponieważ jak w innych grach szło odbindować guziki, tak w Lies of P nie ma opcji, a skok na gałce to patologia :E