Grolshek 800 Opublikowano Środa o 08:33 Opublikowano Środa o 08:33 5 minut temu, wallec napisał(a): Nie zdiagnozowałbym tego Miałem to samo odczucie. Szukałbym wszędzie i nie znalazł. Na pajączku by działało, po włożeniu do obudowy pupa.
duniek 350 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) chyba najtansza itx z ali pod lga1700 unika b760i blizzard maskownica wbudowana a w zestawie poza jakąs instrukcją tylko kabel sata jeszcze jest jingye tez biala - 10usd drozej i ma 2x m.2 ale wygladała mniej premium Edytowane 9 godzin temu przez duniek
aerial 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jeszcze niech tani ram zaczną robić i będziemy rozmawiać. Są jeszcze kilka lat do tyłu.
CryptTM 492 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @duniek a jak z BIOSem tej mobo, trzeba robić przez tutorial z neta czy jednak da się po ludzku?
bofff 172 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu mam soyo b650 itx i ma całkiem fajny BIOS ale też myślę nad b760i na DDR4, bo leży i się nudzi 12400/2x8GB @duniekdaj jakąś relację z biosu i z temp na VRM
CryptTM 492 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Widziałem jakie ludzie przechodzili na necie tutoriale np. z BIOSami od Manichista czy tego drugiego producenta za czasów popularności X99/X299 i tanich Xeonów. Normalnie nie do uwierzenia, że można zwykły update BIOS tak spartolić, stąd ciekawy jestem, jak tutaj.
Doamdor 2 304 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 7 godzin temu, duniek napisał(a): chyba najtansza itx z ali pod lga1700 unika b760i blizzard maskownica wbudowana a w zestawie poza jakąs instrukcją tylko kabel sata jeszcze jest jingye tez biala - 10usd drozej i ma 2x m.2 ale wygladała mniej premium Jaka ona tania 350 zł u chińczyka. Jest też za 330 zł. Edytowane 1 godzinę temu przez Doamdor
Rekomendowane odpowiedzi