Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Chwała im za to, że mają hobby, którym mogą się tak jarać. Sobie i wszystkim dobrym użytkownikom tego życzę. -
Przez galakty · Opublikowano
Na starość jak już dzieci odchowane i jest czas to czemu nie? Pewnie też będę grzebał znowu, albo nawet bawił się w naprawy, lutowanie kto wie A teraz mam dużo innych zajęć i obowiązków, jeszcze jak się uda za kilka lat potomka począć to wgl komputery nie będą mi w głowie -
Przez Send1N · Opublikowano
@galaktyNo niestety mam podobnie, do 30stki był ten ogień i chęci a po to już zaczęło się stopniowo wszystko wypalać podziwiam tych dziadów z forum co mają 5 dych na karku i dalej są podnieceni sprzętem jak zabawką za dzieciaka Ale z drugiej strony może po prostu nie mają innych zajęć i smutne życie pod pantoflem? kto wie -
Przez lokiju · Opublikowano
Ktoś kto nie ma w rodzinie bardzo schorowanej starszej osoby ten nie wie w co się właśnie wpakowaliśmy. Moja babcia jest bardzo chora i ostatnio trafila do szpitala. Będąc już w szpitalu odmawiała jakiegokolwiek ruchu przez co dodatkowo doszło do zapalenia płuc. Po trzech tygodniach wypisali ją do domu a ona nawet nie potrafi ustać na nogach bo doszło do zaniku mięśni. Pani doktor ze szpitala stwierdziła, że potrzebna była rehabilitacja ale jej nie było bo grypa Opiekunka z mopsu przychodzi ale to kosztuję. To samo jakby chciał ją dać do DPS'u. Za wszystko trzeba płacić i to duże pieniądze. Teraz wyobraźcie sobie co to będzie za 30 lat gdy emerytów będzie dużo więcej a co za tym idzie tak mocno schorowanych osób. -
Przez galakty · Opublikowano
A może zrozumiał w końcu Mnie kiedyś wymiana sprzętu jarała, 2600x -> 3600x -> 5600x = mega frajda z przekładki i radość. Dziś jakbym władował 9800X3D to bym miał "meh, no fajnie".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi