Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy nie gralem, wchodze na steam a tam brak polskiego jezyka ale jest tajski :D

nie zeby to byl jakis problem bo angielskim wladam doskonale, ale zszkokowany bylem, tym bardziej, ze w PL przyjecie jedynki byla chyba ogromne?

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

I tak wszystkie poradniki/buildy są po angielsku. Granie po polsku to robienie sobie krzywdy :E 

ja nawet nie wiem o czym to jest, widze ze cos w desen Diablo, ale zdziwilo mnie ze nie ma PL 

Opublikowano

Swoją drogą właścicielem GGG jest Tencent, Polska to dla nich kraj o znaczeniu niewielkim już z pewnością bardziej interesuje ich wspomniana Tajlandia. ;)

Anyway, angielski jest - więc nie ma problemu.

Opublikowano

Masakra, ilość zmian jest porażająca. Niejedna gra takiego change logu nie ma przez wszystkie lata wsparcia :E Ja chyba sobie daruje, już z miesiąc nie grałem,  poczekam aż gra wyjdzie z Early Access i wtedy wrócę ;) 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 3.04.2025 o 11:42, samsung70 napisał(a):

jaki jest poziom wejsca w taka gre? nigdy nie gralem w nic oprocz chwili w Diablo 3 lata temu i moze ze 100 godzin w diablo 4 jakis czas temu, 

Wysoki jeśli grasz bez żadnych poradników lub dużego, własnego doświadczenia. Diablo III czy IV to w porównaniu do PoE II to jak "granie z god mode włączonym". ;)

Edytowane przez Imm
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja chyba choćby dla sprawdzenia odpalę, ale mam to samo ... Po przejściu jeden raz kampanii powinien być endgame dostępny dowolną postacią. To akurat mi się z D bardziej podoba.

Edytowane przez wkamil73
  • Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Slayer napisał(a):

Ja już pykam sobie, zrobiłem huntresske i obecnie 22 lvl. Uwielbiam jak nowa liga startuje, napał na gre od razu potężny wjezdza.

dla mnie już ciśnienie zeszło. skasowałem nawet moją poprzednią postać [ dedajka ]. Gram od nowa [dedajka] i czuje wypalenie. Wczoraj poszło jakieś 6 godzin iiii nie chcę się mi :/. Raczej się zmuszę do dalszej gry.

Opublikowano

Ja miałem ciśnienie, ale nie zdzierżę po raz szósty przechodzić te same questy i mapy, litości... Sam endgame bym chętnie potestował, ale nie na tyle żeby znowu grindować, po czym w połowie znerfią build i do kosza.

I tak wiem, że takie jest założenie, nie kłócę się. Po prostu się znudziło. Jak wydadzą akty 4-6 to odpalę. 

Opublikowano

Mi tak samo po raz 4 przechodzić te mapy to mnie bierze na wymioty. Zwłaszcza że te niektóre mapki są rozwleczone. Od 2 aktu zaczynają się dla mnie schody a 3ci akt to wręcz udręka. 

I jak ktoś gra tą Huntress jakie wrażenia?

Opublikowano

3 akt to porażka, gdyby go skrócili to bym chętnie pograł, ale nie mam siły :E 

Dla mnie szybkość jak na Cruel jest spoko, ale normalny akt3 to dramat. 

10 minut temu, Barosz napisał(a):

I jak ktoś gra tą Huntress jakie wrażenia?

Opublikowano (edytowane)

Biegam swoją Huntress już po mapach(endgame). Jak zawsze, wymyślam swoje buildy, obecnie testuje pod krwawienie i jest całkiem przyjemnie. Sprawdzę wszystkie, które sobie w teorii przygotowałem przed premierą i zrobię jak zawsze moją główną postać/klasę(Wiedźma), akurat jest dla niej nowe Asc.

Żadnych lagów od premiery ligi nie miałem(serwer - Paryż). 

Edytowane przez Imm
Opublikowano

Relatywnie mało, pomiędzy ligami nie gram prawie wcale, w nic. Nadmiar wolnego czasu mam zazwyczaj w pracy i tam głównie gram, bo jakoś trzeba zabić czas. :D Po pracy czas na inne hobby. :)