Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalnie nie mam pomysłu czym zagrać. Chyba poczekam ze 2-3 dni i dopiero wtedy sprawdzę czym ludzie grają i może coś mnie wtedy zainteresuje. Zwłaszcza że nie skończyłem jeszcze z ligą w PoE 1. Chyba mam lekki przesyt już. 

Opublikowano (edytowane)

Dodali kolejną klasę ascedency dla sorki, której nie było w zapowiedzi nowego sezonu - Disciple of Varashta.

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3885168

I problem jaką klasą zacznę ten sezon rozwiązał się sam. Jedna z unikalnych node tej klasy - Sacred Rituals - umożliwi zrobienie niezłego tanka/castera. :D Wstępnie rozpisałem build, więc o 20 start.

Edytowane przez Imm
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jakoś druid pod przemiany mnie nie interesuje i miałem sobie odpuścić ale okazuje się że będzie można zrobić fajnego castera pod błyskawice i roślinki 👍

Edytowane przez dan254
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie, chyba że jest jeszcze jakiś unik, którego nie pokazali do tej pory, który pokryje oczywistą słabość tej ścieżki. Najlepszym buildem dla niego będzie pewnie jakieś combo(setup czarów + przemiana po warunkach).

Edytowane przez Imm
Opublikowano

Ja sobie Druida na później zostawiłem, na start zrobiłem zgodnie z tym, co wcześniej pisałem - Sorkę z nową asc(Disciple of Varastha). Biegam po mapach obecnie i jest bardzo przyjemnie.

• Like 1