Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Tak wyglądają nastawy obecnie u mnie. Jeszcze troszkę pokombinuję w wolnym czasie. -
Przez Smalec · Opublikowano
Zawsze jest ryzyko, że coś się z rynkiem popierdzieli i zostaniesz na dłużej z integrą/gtxem 1060 , ale takie jest życie. Ja np dobrze tak wyszedłem ze sprzedażą 780-tki i 980-tki. Potem dwa razy mocno skorzystałem z górek krypto, w pierwszej sprzedając prawie 3-letnią 1080ti chyba lepiej niż z dnia zakupu, a potem roczną 3080 2x drożej niż na premierę. Wtedy zawsze cierpliwie czekałem z kasą na premierę/dostępność. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Dobra, dla mnie już koniec gierkowania na ten rok GRY UKOŃCZONE W 2024 1 Hogwart Legacy (STYCZEŃ) 2 Need for Speed Most Wanted (STYCZEŃ) 3 Kangurek Kao (STYCZEŃ) 4 Forza Motorsport (STYCZEŃ) 5 Bramble - The Mountain King (STYCZEŃ) 6 Need for Speed Hot Pursuit Remastered (LUTY) 7 The Calisto Protocol (LUTY) 8 STAR WARS Squadrons (MARZEC) 9 Hi-Fi Rush (MARZEC) 10 Evil West (MARZEC) 11 Mafia Definitive Edition (KWIECIEŃ) 12 Mortal Kombat 11 (KWIECIEŃ) 13 Cyberpunk 2077 (KWIECIEŃ) 14 Vanquish (MAJ) 15 Uncharted: Zaginione Dziedzictwo (MAJ) 16 Uncharted 4: Kres Złodzieja (MAJ) 17 Horizon Chase Turbo (MAJ) 18 Trapang2 (MAJ) 19 Senua's Saga: Hellblade II (MAJ) 20 Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered (MAJ) 21 Dirt5 (MAJ) 22 Ratchet & Clank Rift Apart (MAJ) 23 Marvel’s Spider-Man Remastered (CZERWIEC) 24 Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (CZERWIEC) 25 Call of Duty: World War II (CZERWIEC) 26 Need for Speed (CZERWIEC) 27 Call of Duty: Modern Warfare Remastered (CZERWIEC) 28 Battlefield Hardline (CZERWIEC) 29 Days Gone (LIPIEC) 30 Call of Duty: Modern Warfare 3 (LIPIEC) 31 Nobody Wants to Die (LIPIEC) 32 Rambo The Video Game (SIERPIEŃ) 33 Ryse: Son of Rome (SIERPIEŃ) 34 Max Payne 3 (WRZESIEŃ) 35 Astro Bot (WRZESIEŃ) 36 Karateka (WRZESIEŃ) 37 Marvel’s Spiderman 2 (WRZESIEŃ) 38 Until Down (PAŹDZIERNIK) 39 Project Cars 3 (PAŹDZIERNIK) 40 Max Payne (PAŹDZIERNIK) 41 Max Payne 2: The Fall of Max Payne (PAŹDZIERNIK) 42 Call of Duty: Black Ops 6 (PAŹDZIERNIK) 43 SUPERHOT (PAŹDZIERNIK) 44 Stranglehold (LISTOPAD) 45 Shank (LISTOPAD) 46 Shank 2 (LISTOPAD) 47 Sine Mora EX (LISTOPAD) 48 Spec Ops The Line (GRUDZIEŃ) 49 Indiana Jones i Wielki Krąg (GRUDZIEŃ) 50 Gears of War Ultimate (GRUDZIEŃ) 51 Lego Horizon (GRUDZIEŃ) DLC UKOŃCZONE W 2024 1 Cyberpunk 2077: Widmo Wolności (KWIECIEŃ) 2 The Calisto Protocol: Ostatnia Transmisja (MAJ) 3 Horizon Chase Turbo: Summer Vibes (MAJ) 4 Dead Island 2: Haus (MAJ) 5 Horizon Chase Turbo: Rookie Series (MAJ) 6 Project Cars 3: Pakiet Stylu (PAŹDZIERNIK) TOP 3 GIER ROKU 2024 Indiana Jones i Wielki Krąg Astro Bot Lego Horizon TOP 3 GIER UKOŃCZONYCH W 2024 Cyberpunk 2077 Astro Bot Hogwart Legacy + ponad 400H w EA FC -
Przez boban666 · Opublikowano
W listopadzie była już wersja Beta z tym Killerem. Tego legacy nigdzie nie widze , jutro jeszcze raz poszukam 😃 -
Przez Spl97 · Opublikowano
Nie można być pewnym wygranej Trzaskowskiego. Ja, jako, że byłem wyborcą trzeciodrogowym, od dłuższego czasu zapowiadałem i nadal zapowiadam, że będę w prezydenckich wyborach odkupował swoje winy sprzed niemal 5 lat i głosował na Trzaskowskiego, dlatego, że taka jest polska racja stanu, żeby tych wyborów nie wygrał ktokolwiek z PiS-u (w tym przypadku Nawrocki). Zabrzmi to trochę naiwnie, ale również liczę na to, że wyborcy Konfederacji się w końcu opamiętają, zrozumiejąc stawkę tychże wyborów, lejąc ciepłym moczem na akcję #mimowszystkonawrocki oraz na to, kogo poprze Mentzen i cała Konfa. Dlatego do akcji dziś wszedł Tusk wypowiedzią, że pieniędzy dla PiS-u nie ma i nie będzie. To powinien również tak zadecydować MF, który ma ostatnie zdanie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi