Mar_s 181 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Hmm, no to pewnie i nie ma sensu, z drugiej strony ja cały czas liczę na CPU więc temperatura 75+ to raczej norma.
Pentium D 65 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu @Send1N W różnym oświetleniu
Mar_s 181 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z tego co mówili o podróbach to między innymi to że były "gliniaste i popękane", ja tego tutaj nie widzę. No ale jak pisałem wcześniej, mogą być lepsze i gorsze
Send1N 194 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 40 minut temu, Mar_s napisał(a): Hmm, no to pewnie i nie ma sensu, z drugiej strony ja cały czas liczę na CPU więc temperatura 75+ to raczej norma. I tak nie ma sensu na ihs, to jest zrobione z myślą o gołych rdzeniach więc szkoda materiału, raz że masz równo pokryty idealnie dwa że się nie wypompuje, trzy nie degraduje się, przy cpu ze stacjonarki najpierw jajo oddaje ciepło do ihs i dopiero pózniej z tej dużej powierzchni masz transfer do stopki chłodzenia więc kładzenie tam czegoś innego niż zwykła pasta to strata kasy @Pentium D odcień taki sam jak u mnie
Pentium D 65 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Send1N napisał(a): odcień taki sam jak u mnie https://a.aliexpress.com/_EJ9JHWp Tutaj w opiniach nawet jakiś różowy się trafił i jedna dość negatywna opinia że wzrost temp o 20 stopni a na opakowaniu Origin 1
DyndaS 13 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu 2 godziny temu, Pentium D napisał(a): No właśnie są dwa, origin i origih i oba dobrze działają. Ten u blacka to też z chin bo naklejka z qr kodem taka jak często jest na towarach z Ali. Dawno temu chciałem zamówić te PTM, ale jakoś mam dziwną obawę, że dostanę typową podróbę.
Send1N 194 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu (edytowane) Jak boisz się podróbek to kup to https://www.angela.pl/p17460,gelid-heatphase-ultra-intel-ph-gc-02-i.html , to jest ptm w opakowaniu z logiem gelida w dodatku tańszy Edytowane 4 minuty temu przez Send1N
Rekomendowane odpowiedzi