Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toska78 · Opublikowano
Dzięki za info Panowie, kombinuje z tym nie pojawiającym się ekranem startowym. -
Przez unadarek · Opublikowano
Nie wiem nad czym tu dumać ta propozycja co wrzucił send to raczej jedna z ciekawszych w okolicach 6 stówek, 2 lata gwarki a i sklep od 11 lat na lolegro więc szanse spore że nie zwinie się z dnia na dzień.Arc b570 powiedzmy że jest oki ale to już 850pln i też różnie to bywa z równością wydajności tego intelelka dodać można że jak tylko pokazują się rx6600 w tych wiekszych sklepach z outletu to w cenie 700-800pln szybko znikają. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Na przyszłość, a w szczególności jak jesteś pracodawcą to uważaj bo 2.5k zł to znacznie mniej niż 2500k zł -
Przez Barosz · Opublikowano
Czyli wychodzi na to, że kolejne divinity to znowu turówka.. pisali na GOLu coś. Jeżeli tak to ja już wiem, że odpuszczę. Jedyne turówki które potrafię przełknąć to jRpgi zwłaszcza te stare a D&D nie mogę jakoś przemóc. Chyba że jak neverwinter lub stare Baldury. -
Przez Elder · Opublikowano
Można to by podłączyć pod CO bo tam full w miedzi instalacja rurek w budynku z grzejnikami w miedzi Vasco ale to nie Syberia aby cały rok pompować w system grzewczy ciepło z CLC Jest zewnętrzna 560mm SR2 z push-pull Eloop,właściwie była...póki RTX 4090 tam pracował Teraz w budowie jest set 4x 560mm pod pracę z RTX 5090+9800X3D do docelowej pracy na 600rpm w full load. W sumie testy przeszło pozytywnie czas to zabudować w estetyczną formę ale o tym w worklogu jest info.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi