larry.bigl 15 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Będzie reaktywacja kadry też? czy dalej będzie kupa przez następne X lat?😆
Spl97 101 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 2.11.2024 o 10:49, larry.bigl napisał(a): Będzie reaktywacja kadry też? czy dalej będzie kupa przez następne X lat?😆 Każda pora jest odpowiednia do tego, żeby zacząć reprezentację bojkotować i nie oglądać .
lewuS 14 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu po pierwszej połowie miałem nawet nadzieję na dobry wynik. miałem
lewuS 14 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu jedyny plus że Marczuk brameczka w debiucie
larry.bigl 15 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu O ja..jaki wstyd. Kadra do zaorania. Jak oni mogą taka kupe grać w kadrze a w klubach w miarę ok?
Doamdor 90 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22lata minęły, a mecz z Portugalią wygląda niemal identycznie.
wrobel_krk 140 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja już naszych kopaczy nie oglądam, chyba że na dużych imprezach ale i tak jednym okiem. No ale widać że zapowiada się znowu długa posucha...
lamparcicho 153 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Fajna bramka Ronaldo z gry, piwo było niezłe, pizza całkiem dobra. No i tyle Nie ma co dalej męczyć bułki Edytowane 1 godzinę temu przez lamparcicho
Rekomendowane odpowiedzi