Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Camis zmienił(a) tytuł na Polska "Policja"
Opublikowano (edytowane)

Widziałem całość... Ile oni tam zasad bezpieczeństwa złamali to głowa mała... Ci jak i myśliwi powinni mieć obowiązkowe psychotesty, bo to co się odpierdziela to koniec świata... aż cud że tylko jeden ranny.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 1
Opublikowano

@Jinx

Ja patent robiłem ok. 20 lat temu , ostatnie małe lokalne zawody to chyba z 10 lat albo lepiej (mieszane długodystansowe WBSF trzy postawy - długie CP 600m , SKS 800m).

Miej oczy z tyłu głowy , przy okazji życzę powodzenia i sukcesów.

Opublikowano

@Yahoo86 No dziękuję, przyda się.

W sumie to jestem swiezak, pozwolenie dopiero od kilku miesięcy, do tej pory dwa starty, pistolet CZ, karabin sportowy i strzelba gładkolufowa. Na razie nie ma się czym chwalić jeżeli chodzi o wyniki, nie ukrywam, że to głównie do pozwolenia potrzebne, ale obiecałem sobie cisnąć temat i od przyszłego roku zacząć też dynamiczne, bo walenie do statycznych tarcz i poperów na bank mi się opatrzy.

Co do bezpieczeństwa to na lokalnej strzelnicy był jeden śmiertelny wypadek, chodzą słuchy, że samobój. Ale kadra jest mocno ogarnięta, sami entuzjaści no i średnia wieku zdecydowanie niższa niż tych trepów z filmiku :E

Opublikowano

Tu akurat plus dla policji, szybko złapali młociarzy.

https://wiadomosci.wp.pl/zatrzymanie-sprawcow-nieudanego-napadu-na-kantor-w-szczecinie-7093949531556800a

"Zatrzymani nie są obywatelami polskimi, jednak jak podkreślił asp. Paweł Pankau z Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie, "przestępczość nie ma narodowości"."

Rzućmy monetą

Orzeł, Gruzini

Reszka, Ukraińcy

"Stanie na kant", Eskimosi ;)