Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Czy w tym skrypcie jest blokowany Windows Update ? Bo mi nie wyszukuje po użyciu skryptu, a chciałbym -
Przez wallec · Opublikowano
Filmik, filmikiem (podczas nagrania masz już otwarty i zbuforowany eksplorator plików z miniaturami itp.) ale dzięki za pokazanie Bravo 6 (bordo) - nie znałem, mega wygląda. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To znowu są takie same bzdury. Ty po prostu chcesz raz przenieść na społeczeństwo ryzyko twojego biznesiku. Dla mnie to żałosne, a dodatkowo cały czas wyolbrzymiasz “zalety” DG i wady etatu kompletnie do wiadomości nie przyjmując argumentów. Jak wszyscy będą biznes robić to kto ci zmontuje lodówkę? Pytałem już o to. Poza tym nie rozumiesz - czemu państwo ma dokładać do twojego biznesu? Ty to bardziej jesteś koszt niż pozytywny wpływ na gospodarkę na tym ryczałcie. Płacisz niższe podatki i niższy ZUS od każdego innego etatowca czy nawet przedsiębiorcy. I jeszcze śmiesz narzekać. Mam do Ciebie prośbę. Nie pisz do mnie, nie pisz o mnie, nie oznaczaj mnie. Wtedy nie będziesz musiał słucha co o tym jakie bzdury wypisujesz. -
Przez MaxaM · Opublikowano
@TheMr. Czy ja wiem. Morele np. wyświetla 5 sztuk na stanie. Z kolei inne 'roczne' monitory mają normalną cenę i ciągłe '30 sztuk w magazynie' mimo, że każdego dnia schodzi po parę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi