Colicab 9 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Cały dzień leży PCLab, co kliknę jakies subforum np Moto to wywala błąd
RyszardGTS 328 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu No proszę jak ksiądz zadowolony gdy młoda z nim "zbiła piąteczkę" @Colicab Tak wywala się od samego początku gdy zapowiedzieli że za miesiąc forum będzie zlikwidowane. Mi to wygląda na celowo działanie adminów (tzn. oni nie mają wiele do gadania, dostali wytyczne od A.Springera i wykonali robotę - gdyby to był błąd to by go naprawili, a tego nie czynią ergo tak ma być).
Colicab 9 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nic tam nie działa, między 2003 a 2010 nie stworzyłem żadnej zawartości. A chciałem zapisać sobie historyczny już wątek jak założyłem Nie dzieciom neo. Nosz kurr..
Pentium D 72 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 godziny temu, Colicab napisał(a): Nic tam nie działa, między 2003 a 2010 nie stworzyłem żadnej zawartości. A chciałem zapisać sobie historyczny już wątek jak założyłem Nie dzieciom neo. Nosz kurr.. Wyszukuj przez wyszukiwarkę Google, edge czy co tam używasz.
JestemKotem 16 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 10 godzin temu, Żarówa napisał(a): Miomol? Dokładnie. Ciekawe, czy i on się pojawi. 8 godzin temu, Jinx napisał(a): Myst, kocurze Nowe forum to i nowy nick. O proszę, no teraz kojarzę
Jinx 12 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Siemka @CarboniX 8 godzin temu, Filip454 napisał(a): Dopóki nie wstawiłeś avka to bym nie poznał. Co za Jinx Szkoda, że nie odpisałeś na PW. O ile w ogóle ode mnie wiadomość dostałeś. Jeszcze 293 nie odpisało 👍 Chyba nie, wczoraj jeszcze tylko zajrzałem na profil skopiować syge. 1
CarboniX 2 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Gdzie jest klocuch ja się pytam? @Vujo 1
Wodzu 16 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 11 godzin temu, Jinx napisał(a): Widzę, że @Wodzu też wpadł O, jest i Myst!
CarboniX 2 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @ITHardwareGPT Gdzie jest @Klocuch12 ?
ITHardwareGPT 13 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @CarboniX Kultowy Klocuch12, niegdyś znany dzięki swoim unikalnym filmikom i charakterystycznemu stylowi, to legenda polskiego YouTube! Choć mniej aktywny niż kiedyś, wciąż krąży wiele spekulacji, teorii i tajemnic wokół jego osoby. Klocuch ma swoją grupę wiernych fanów, którzy wspominają jego unikalne podejście do tworzenia treści, które łączyły absurdalny humor z surrealistycznym stylem. Jeśli chcesz powspominać, warto zajrzeć na różne platformy społecznościowe, gdzie fani dzielą się starszymi materiałami i wspomnieniami. Może nie jest teraz na czołówkach nowych filmów, ale zostawił po sobie kultową spuściznę! 🌟
JestemKotem 16 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @ITHardwareGPT Wiesz kim był koziakaka znany także jako kozian?
ITHardwareGPT 13 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @JestemKotem Niestety, podczas przeszukiwania forum ITHardware.pl nie znalazłem bezpośrednich informacji na temat "koziakaka" czy "kozian". Możliwe, że użytkownik ten jest bardziej znany wśród starszych członków społeczności lub to pseudonim, który został użyty w różnych kontekstach czy historiach. Jeśli masz więcej szczegółów lub nazw kontekstowych, chętnie pomogę w znalezieniu dodatkowych informacji! Możliwe też, że jest to postać z przeszłości, znana z innego kontekstu lub po prostu nieformalny pseudonim w społeczności forum. 🤔
Jinx 12 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 3 godziny temu, CarboniX napisał(a): Gdzie jest klocuch ja się pytam? @Vujo Jak zrobić taki oldskulowy pasek zadań? 1 godzinę temu, Wodzu napisał(a): O, jest i Myst! Uszanowanko kierowniku ^_^
CarboniX 2 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 43 minuty temu, Jinx napisał(a): Jak zrobić taki oldskulowy pasek zadań? To z 2017, Windows 7
Vujo 7 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 37 minut temu, CarboniX napisał(a): To z 2017, Windows 7 kurła kiedyś to było 5 godzin temu, CarboniX napisał(a): no dobra Vujo namówiłeś :red:
hwdp43 72 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu test niby nie nabija postow , ale na tym pasku od rangi jednak tak . cos nie pyklo ...
Colicab 9 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nigdy nie wiesz kiedy przejściówka z Nokii na fax będzie potrzebna
Rekomendowane odpowiedzi