Skocz do zawartości

Ankieta - Tematy polityczne na forum

Camis

Czy jesteś za tym aby na forum pozostały tematy polityczne?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby na forum pozostały tematy polityczne?

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 2024.11.12 o 08:13

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Wu70 napisał(a):

Ważliwy jak płatek śniegu ;) Po prostu nie klikaj, alternatywnie pewnie w pluginach jest gdzieś opcja ignorowania tematów.

Wrażliwość nie ma nic do rzeczy. Po prostu tych czasami wysrywów(bo nie da się tego inaczej nazwać)nie ma się ochoty czytać. Ale poszukam czy można zablokować.

9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Toś się wysilił. 

Tak myślałem, będzie jakieś ale.

Może pomińmy kilka etapów - podaj przepis na poprawne zwyzywanie, przekleję i działamy w prokuraturze.

@hubio może podpowiesz jak prawidłowo obrazić nick PiPoLiNiO?

Edytowane przez kubikolos

Niech zostaje ta piaskownica dla zainteresowanych polityką. Sam na PCL od trzech lat regularnie zaglądałem i pisałem dosyć sporo co myślę. Ale raczej tutaj na te tematy będę rzadziej zaglądał, a szczególnie, że jak osoby o kontrowersyjnych poglądach na PCL nie zostali odpowiednio potraktowani, to tym bardziej tutaj nie zostaną im wyciągnięte konsekwencje.

Ale przynajmniej dzięki temu wiem, że taki PiS w naszym kraju powinno dostać dożywotniego bana na sprawowanie władzy.

Edytowane przez Spl97

2 minuty temu, Spl97 napisał(a):

jak osoby o kontrowersyjnych poglądach na PCL nie zostali odpowiednio potraktowani, to tym bardziej tutaj nie zostaną im wyciągnięte konsekwencje.

Mówiłeś że twoje kontrowersyjne posty były kasowane to moderacja chyba działa.

Albo masz na myśli że nie działa bo powinni cię zbanować? :D

1 minutę temu, kubikolos napisał(a):

Tak myślałem, będzie jakieś ale.

Jak idiota to bym się czuł zgłaszając nazwanie mnie idiotą :)

Chyba nie myślisz, że ktoś kręci afery o takie rzeczy. Gdyby tak było to sąd by codziennie jedynie sprawami z pclaba się zajmował, bo tam głupi i idiota leciał często :)

Także daruj sobie pajacowanie bo nie onto w tym chodzi. Juz pomijam, że nie do Ciebie był tamten post. 

@kubikolos Przecież tu nie na żadnej zmiany narracji. Żeby to miało sens to musi spełniać jakieś kryteria. Nikt nie pisał, że moderacja nie działa. Ja i kolega pisaliśmy, że można coś napisać, a zanim moderacja usunie będą zrobione screeny :)

A moderacja na Labie często działała dopiero w nocy i nad ranem :)

Edytowane przez PiPoLiNiO

15 minut temu, kubikolos napisał(a):

@hubio może podpowiesz jak prawidłowo obrazić nick PiPoLiNiO?

Tu chyba moderacja też nie działa za szybko jak takie teksty przechodzą :)

Także Twoja osoba będzie testem sprawności dla modów tutaj. Od razu dowiemy się czy wysyłają w Bieszczady, do Choroszczy czy jeszcze gdzieś indziej :)

Chyba, że nawoływanie do obrażania innych jest dozwolone w regulaminie :D:D

37 minut temu, EvilKillaruna napisał(a):

Po prostu trafiło się na takich userów. Nie będę wrzucał screenów bo to nie ma sensu i w sumie chyba nawet nie powinienem. A że uważasz to za urojenia, to już twój problem.

Jeśli ktoś jest debilem, to nie ma znaczenia czy jest wątek polityczny czy nie. Zrobi burdel w innym temacie. Dajmy na to temat o poprawności politycznej w grach i tam zacznie mieszać wszystkich z błotem, grozić itd. Istnienie lub nie istnienie tematuo ogólnej tematyce politycznej nie zmieni NIC w kwestii takich ludzi.

Jedyny argument "za" to mniej pracy dla moderacji. Ale nie wydaje mi się, żeby praca nad moderacją takiego wątku ich tak przytłaczała. W 99.5% przypadków nie ma powodów interwencji. Jeśli jednak to za dużo to oni powinni decydować, a nie zwykli ludzie, których piecze taki temat.

Edytowane przez Fatality

14 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@kubikolos Przecież tu nie na żadnej zmiany narracji. Żeby to miało sens to musi spełniać jakieś kryteria. Nikt nie pisał, że moderacja nie działa. Ja i kolega pisaliśmy, że można coś napisać, a zanim moderacja usunie będą zrobione screeny :)

A moderacja na Labie często działała dopiero w nocy i nad ranem :)

ty naprawdę zbytnio nie wiesz o czym piszesz :Up_to_s:

Wiesz przez ile nocy w roku na wykop.pl latają treści pedofilskie zanim moderacja się obudzi a ludzie robią screeny?

Szkoda gadać.

@kubikolos Nie, to Ty nie rozumiesz, że to nie ma znaczenia. To, że ktoś wrzuci takie coś i to jest, nie jest żadnym problemem. Do momentu aż ktoś tego gdzieś zgłosi. Wtedy dopiero jest to problemem.

Przecież tu też można się wyzywać i tak dalej, może to leżeć i póki nikt tego nie zgłosi, to wszystko będzie okej :)

A w przypadku PCLab byla jeszcze kwestia że należało to do wielkiego koro odpowiedzialnego prawnie. 

Godzinę temu, daerragh napisał(a):

I bedzie bardzo duzym powodem odbijania sie wszelkich nowych userow od tego forum.

Użytkownik zrezygnuje, bo wchodząc na forum o tematyce it nie będzie mógł odrazu trolować w wątku politycznym :E to coś mi mówi ze chyba pomylił forum, albo tematyka forum go nie interesuje, a przyszedł odwalać swoją trolową pańszczyznę na forum.

26 minut temu, Maciek. napisał(a):

Użytkownik zrezygnuje, bo wchodząc na forum o tematyce it nie będzie mógł odrazu trolować w wątku politycznym :E to coś mi mówi ze chyba pomylił forum, albo tematyka forum go nie interesuje, a przyszedł odwalać swoją trolową pańszczyznę na forum.

Ktoś już wziął przykład z tego wątku. Założył nowe konto i pierwszy post o kolaboracji konfy z Putinem :E