DDR5 do AM5
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez muszka · Opublikowano
@Umpero Chciałbym dodać, że na CO -25 OCCT mi przeszło 1.5h test przy czym AIDA mi wywaliła błędy dwukrotnie kilka minut po starcie. Dopiero CO -20 u mnie stabilne. I też dziwne że dajesz jednocześnie CO, skalar i +MHz. Znajdź najpierw jakie samo CO wytrzyma twój procek a potem się baw w dodawanie mu taktowania. Bo zacząłeś od -25 a jak widzisz na moim przykładzie są sztuki które tyle nie wyciągną. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Wygląda na to, że jak twój post jest ostatni to zawsze skleja. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Naiwni to są jego klienci, oglądający te jego pseudo felietony on od początku świetnie wiedział co zamierza zrobić, bo spóźnił się z premierą i tylko wierni fani obejrzeliby jego recenzję, nie miałby nowych subów. Więc wykminił sobie, że zrobi trochę dramy - durnej zresztą, bo opartej o fałszywy komunikat, że SONY wielce straci na jego cudownemu zwrotowi i wokół tego zbudował narrację całego filmu. Narrację, która na przestrzeni kilkunastominutowego filmu marnuje dobre 30% czasu na dysputę o tym jak konsola jest niestabilna A realne problemy, z niewielkim przyrostem wydajności czy za wysoką jak na dostarczony hardware ceną powiela z innych recencji. On nikomu w nic nie uwierzył @ryba, tylko świadomie zrobił jak zrobił żeby sobie perfidnie sprzęt sprawdzić, zrecenzować i odesłać do SONY. Prawdopodobnie też nie został objęty grupą wysyłek sampli recenzenckich, więc podobnie jak DF, ma mokry tyłek i się zwyczajnie obraził To nie ofiara, tylko perfidny kolo żerujący właśnie na naiwnych, łykających jak pelikany :] nie wierzę, że oglądając wykresiki jakiejkolwiek firmy produkującej sprzęt wierzycie 100% w usłyszane info ja to te ich przyrosty zawsze sobie przez 2 dzielę a i tak się zaskakuję negatywnie. -
Przez Caps · Opublikowano
Za 6200 zł masz Ryzena 7 7700 i RX 7900 GRE czyli nawet minimalnie na plus względem RTX 4070 Super https://proline.pl/koszyk/1be4d07c
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi