Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja czekalem na ta wersje z dodatkiem ale ona sie nie pojawi. Gralem chwile na PS5 i klimacik przyjemny, a na PC jest full wsparcie nowych kart wiec bedzie do testowania. Nawet dodali  tej grze FG od intela ;) A za 28zl wersja Delux to grzech nie brac!

• Upvote 1
Opublikowano
23 godziny temu, galakty napisał(a):

A jak w ogóle ta gra dzisiaj się prezentuje? Za taką cenę to sam myślę czy nie wziąć.

Bardzo przyjemny tytuł, mam nabite 37h i jestem już pod koniec gry. Nie robiłem wszystkich aktywności ale zadana poboczne są całkiem ciekawe, jak i sama główna fabuła. Gra jest dobrze wyważona pod względem walki, łamigłówek czy zbieractwem fantów.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, galakty napisał(a):

jakoś na premierę się odbiłem bo dużo narzekania było

Bo ja wiem? Pamiętam na labie hype train naprawdę wyleciał w kosmos! XD Cały czas kolejne osoby wsiadały i dla mnie jedna z lepszych premier ''na forach''

Na plati klucze po 10 jurków od dawna...

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Nawet ja się kiedyś skusiłem, ale trochę pograłem, jak już wyszedłem z Hogwartu i doszedłem do lasu jakoś ta magia prysła, ale po Hogwarcie fajnie się biega 🙂 a ograłem też większość lub nawet wszystkie stare Pottery. A 50 zł to fajna cena, i nawet premierowa by uszła z biedą, ludzie większe krapy drożej kupują,  choć tej gry krapem bym nie nazwał, na premierę raczej wszystko działało jak należy jak dobrze kojarzę, także za tyle to tylko brać.

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Problem był z RT, który zarzynał wydajność. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś po prostu grało się z RT off i było ok, na stutter w środku zamku nie było mocnych, poza zamkiem było pod tym kątem zdecydowanie lepiej.

• Like 2
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Dudzio napisał(a):

Na stronie AMD podana jest lista gier obsługujących FSR4. Widnieje na niej Hogwarts Legacy.

https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html

W grze mam jednak do wyboru jedynie FSR3. O co tutaj chodzi, muszę coś zaktualizować, żeby się pojawiło FSR4?

Kliknij sobie Alt+R i zaznacz w zakładce Gaming FSR4 i zrestartuj gierkę, jak się pojawi zielona okejka to jest FSR4 aktywne ;) W grze ma być wybrane FSR3.
image.png.8522791a5d8e8e4583966ea5686178de.png

Edytowane przez HappyLittleGamer
  • Like 1