Hogwarts Legacy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Jednak przymierzam się do tego VR, ale przy szybkim przeszukaniu googla nie mogę łatwo znaleźć paru informacji.... Który sprzęt obsługuje śledzenie oczu, w celu regulacji rozdzielczości, aby ją zmniejszać na skrajach pola widzenia? Czy to gry muszą obsługiwać tą funkcję? Zgaduję że są mody na obsługę tej sztuczki? Kiedyś słyszałem że PSVR2 traci jakąś funkcjonalność przy użyciu przejściówki z PC. Nadal jest to aktualne? Dalej pogoogluję, ale wyszukiwarka jest beznadziejna w pokazywaniu konkretów. Co polecacie do czyszczenia, przy kupnie używanych googli? Coś sam wymyślę, ale może ktoś już sobie czyści regularnie i wie o co chodzi -
Przez CryptTM · Opublikowano
U mnie znowu inaczej - jak jedzie kurier InPost to jest dramat. Paczki do paczkomatu - OK, ale dostawa do domu to masakra. Ostatnim razem, jak w X-Komie nie dało się zmienić dostawy na DPD (które u nas akurat działa bardzo dobrze), przyszła karciocha (4070S) a gość normalnie dzwonek - cyk - i paczka leci.... ok 5m, nad ogrodzeniem (jakieś 2,2m) prosto na beton po drugiej stronie. I to nie pierwszy raz, inne paczki brandowane logiem X-Kom też latały, ale tym razem miarka się przebrała i poszła sroga jazda do X-Kom (który też swoje zrobił względem mojego oddziału InPost), do InPostu również. Efekt jest taki, że teraz przyjeżdzają, normalnie poczekają tą minutę a nawet potrafią zadzwonić, jak zbyt długo nikogo nie widać. Ale to, jak mi podnieśli cićnienie po tej karcie to moje. Swoją drogą X-Kom stanął na wysykości zadania i swoje w tym temacie zrobili - bo kto jak kto, ale małym klientem to oni nie są - i tym razem bardzo dobrze, że na nich trafiło, bo bardzo podnieśli przez to jakość obsługi kurierów InPost u mnie w regionie -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Obecnie najlepiej sprzedające się procesory na Amazon, 1sza dziesiątka, zero niebieskich. Kolego RTX 5090 nie smuć się AMD Ryzen 7 9800X3D AMD Ryzen 7 7800X3D AMD Ryzen 9 5900X AMD Ryzen 5 7600X AMD Ryzen 5 5600X AMD Ryzen 7 5700X3D AMD Ryzen 7 5700X AMD Ryzen7 7700X AMD Ryzen 7 5800X AMD Ryzen 5 5500 -
Przez Send1N · Opublikowano
Jaka sztuka dla sztuki jak możesz zdjąć łatwo 10stopni, już na pierwszych prockach z 3dcache am4 praktycznie każdy po zakupie pierwsze co robił to UV
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi