Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, wallec napisał(a):

Mam czynny udział w tym wyniku.

Jest kolejny model na testach.

IMG20251202185443.thumb.jpg.d39ebdfe74f5bc44cff3208700ce77ee.jpg

Będziesz sprzedawał? Potrzebuję karty do 40mm grubości do B650MT Biostara i 8400f. Grubsza zasłania USB i HDaudio.

Opublikowano
5 godzin temu, wallec napisał(a):

Mam czynny udział w tym wyniku.

To u ciebie z matematyka na bakier bo dwa razy nie da się sprzedać tego samego choćby po drodze kupiło 10 osób tą kartę to dla intela nadal to jest jedna sprzedana sztuka ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

To u ciebie z matematyka na bakier bo dwa razy nie da się sprzedać tego samego choćby po drodze kupiło 10 osób tą kartę to dla intela nadal to jest jedna sprzedana sztuka ;) 

A ty znowu to samo...

Miałem 3 nówki ze sklepu i 2 używki xD

Musisz myśleć dwa ruchu do przodu jak chcesz się do mnie przywalać majster. 

Edytowane przez wallec
  • Confused 1
Opublikowano

Ja sobie cisne beke bo jak mozna kupowac w kolko ten sam model grafiki :hihot: To naprawde trzeba miec cos z glowa grubo pod sufitem :hahaha:

W dodatku odpisywałem na twojego posta nt używki, a nie nowej karty wiec czytaj ze zrozumieniem.

• Upvote 2
Opublikowano
W dniu 3.12.2025 o 08:48, Phoenix. napisał(a):

Ja sobie cisne beke bo jak mozna kupowac w kolko ten sam model grafiki :hihot: To naprawde trzeba miec cos z glowa grubo pod sufitem :hahaha:

W dodatku odpisywałem na twojego posta nt używki, a nie nowej karty wiec czytaj ze zrozumieniem.

Kolega @wallec to chyba też "Intel Warrior" z Peppera. Tam też jest koleś wszędzie polecający Intela o tym nicku lub bardzo podobnym. Wracając do tematu, to nie wiem jka można tak ślepo iść w produktu jednej marki niewatpliwie będąc świadomym ich wad. To jest coś głębszego. :)

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Sidr napisał(a):

Kolega @wallec to chyba też "Intel Warrior" z Peppera. Tam też jest koleś wszędzie polecający Intela o tym nicku lub bardzo podobnym. Wracając do tematu, to nie wiem jka można tak ślepo iść w produktu jednej marki niewatpliwie będąc świadomym ich wad. To jest coś głębszego. :)

To się nazywa miłość do marki :P A odnośnie wad, to każda marka ma swoje.  A Wallec ma swoje plusy, bo potrafi wniknąć w drobiazgi sprzętowe, których inni nie widzą, a mogą być np. problematyczne lub dające korzyści :) 

Wallec !!  Wallec !!!  Wallec !!!!   

W dniu 1.12.2025 o 21:00, wallec napisał(a):

Nuda w temacie, trzeba ratować.
Coś dla oka:

Duszy:

Taa, nudno :P  Fajna laska na filmiku, to i temat do postu się znalazł ;D

Ciachoooo  :lovin:

Edytowane przez leven
  • Upvote 2
Opublikowano

Ale Ty sknerus jesteś. Wszystko na kasę przetłumaczone :E 

Z drugiej strony, nie zalinkowałbyś laseczki, bo są inne filmiki w tym temacie  :P 

To nic złego, wręcz przeciwnie, miłe dla oka, gorzej, gdyby taka żona w podobny sposób zaczęła trajkotać przy śniadaniu :boink:  :Crash:   :bandyta:  END :rodzinka:

14 minut temu, wallec napisał(a):

800zł, tylko o to chodzi,
Gram w Diablo IV i Cyberpunk a w tych grach się sprawdza elegancko. 

Apropo Cyberka, jak masz zainstalowanego, a raczej masz, to ustaw 2160p + wszystkie suwaki na prawo + RT (bez PT) i pokaż wyniki. Chciałbym zobaczyć, jak to wygląda w rzeczywistości. Porównamy wyniki tutaj :)  Dozwolone dopalacze. Ja zatrzymam się tylko na MFG x4. Nie będę używać Smooth Motion:

https://www.google.com/search?q=smoothmotion+nvidia+co+to+jest&client=firefox-b-d&sca_esv=5cb444661cf9bcf8&ei=OswyafL8BvCJxc8P6OCloAE&ved=0ahUKEwjygYfmtaaRAxXwRPEDHWhwCRQQ4dUDCBE&uact=5&oq=smoothmotion+nvidia+co+to+jest&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiHnNtb290aG1vdGlvbiBudmlkaWEgY28gdG8gamVzdDIHECEYoAEYCkjeFVA-WO0ScAF4AZABAJgBc6ABzQeqAQQxMC4xuAEDyAEA-AEBmAIMoAL6B8ICChAAGLADGNYEGEfCAg0QABiABBiwAxhDGIoFwgIJEAAYgAQYExgNwgIIEAAYExgWGB7CAgoQABgTGBYYChgewgIGEAAYFhgewgIFEAAY7wXCAggQABiABBiiBMICCBAAGBYYChgemAMA4gMFEgExIECIBgGQBgqSBwQxMS4xoAfBSLIHBDEwLjG4B_UHwgcFMS42LjXIBxs&sclient=gws-wiz-serp

Opublikowano (edytowane)

Nie znasz litości. Jest piątek przeca, to i o ... się myśli. Co do Intela, to na razie cisza. W ogóle wszystko się posypało. Dobrze, że mam 16GB Vram na pokładzie :E

Nie wiem, jaką masz kartę.

Jak 12GB Vram, to słabo.

Edytowane przez leven