Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
A w jaki sposób, skoro to polityk tylko PO? Lewica wystawia swojego lub swoich kandydatów, PSL swoich, TD swoich. Natomiast PO w sejmie nie zrobi nic bez TD i Lewicy. Uwielbiam takie artykuły. Straszenie ludzi już na samym początku, że będzie podatek 45 euro za tonę emitowanego CO2 (to zostało pogrubione), żeby już ludzie pominęli że tam jest napisane "W najbliższych latach wprowadzony zostanie", a jak się zagłębić w temat, to chodzi o ETS2 od 2027 lub nawet od 2028 roku (o czym dopiero jest napisane dalej), a kwota za tonę nie została jeszcze ustalona (o czym nie napisano w ogóle). A, no i oczywiście pominięto fakt, że nowe zamrożenie cen na 2025 rok dotyczy również ceny gazu. 500 zł netto za MWh. Zatem czy od nowego roku w gospodarstwach domowych wzrośnie cena gazu? Nie. Chyba że dostawca zwiększy kwoty opłat stałych itp. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@leven Proszę się od mojego awatara odstosunkować @wamak @wrobel_krk - mówicie - macie: -
Przez Rafal1435 · Opublikowano
Wróciła na chwilę a tak jak pisałem szukam czegoś na raty, właściwie już nie szukam bo kupiłem to co na screenie i myślę nad procesorem teraz. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A co takiego zostało "obnażone"? To zdjęcie to fejk? Albo to? Nic nie zostało obalone. Po prostu włączył Ci się typowy plemienny coping mechanism Widzisz, w od®óżnieniu od plemieńców takich jak ty - ja np. krytykuję partię, na którą zagłosowałem (akurat głosowałem na TD, ale są w koalicji). To co piszesz to są takie chłopskie bzdurki. Interpretuję zgodnie z moją wiedzą i doświadczeniem życiowym - każdy tak robi. Dla mnie wiarygodne źródła to takie, które nie są zależne od partii. Ty oglądasz tv, która jest w zasadzie własnością Partii, więc nie masz zielonego pojęcia co to obiektywne newsy. Pls, powiedz że masz nie więcej niż 12 lat. Bo tak wskazują Twoje posty. Jeśli to co ja robię to płytkie myślenie, to w takim układzie całe Twoje jestestwo jest pozbawione myślenia. To nie szklana kula, a racjonalne wnioski płynące z tego co piszesz. Wiesz, używa się myślenia, dedukcji, wnioskowania logicznego. Jak chcesz to Ci kiedyś więcej opowiem o tym jak sie to robi. Osoba oglądająca TV Republikę nie ma dostępu do żadnych prawdziwych informacji. No, moze numer konta podają prawdziwy, żeby najgłupsi ludzie w społęczeństwie im wysyłali pieniądze. Tyle tam prawdy. Ale nie ma szans abyś to zrozumiał. Żeby wyrwać sie z takeij bańki ptorzebne jest krytyczne myślenie. A Ty nie masz krytycznego myślenia, bo nawet jak masz oczywiste dowody na związki Nawrockiego z niebezpiecznymi środowiskami to ignorujesz to. Dlaczego? Bo w plemieniu PiS czujesz się bezpieczny. I wszystko co przeciw PiS to fejk, bzdura, tvn i wyborcza. Jesteś zindoktrynowany i upupiony. Smutno się na to patrzy. Ale cóż - nie można nikogo zmusić do bycia mądrzejszym. Och, na pewno Wiesz, że te twoje reakcje nabijają mi rangę? Nie pisałem, że jest taka moda, albo że ma taki być. Zareagowałem tylko na wpis mówiący, że Trzaskowski będzie neutralny czy też bardziej neutralny. Nie będzie. On jest partyjną ścierą tylko trochę mniej niż Duda. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Na 2 stronie tematu jest film, ktory imo jest ciekawszy no i nie trzeba obserwować tej kukły. ahh co ci redzi upichcą
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi