Intel Xe-HPG - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
To na pewno też. Skody to w 90% srebrna, szara, biała albo czarna. Dziś widziałem kuge zgniłą zieleń z jakimś pakietem i chwilę mi zajęło ogarnięcie że to Kuga. Mi się zwykły Yaris nawet podoba w tym czerwonym z czarnym dachem. Mi średnio się podoba ale podobno jeździ świetnie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
racja Jego sie zapytaj, nie mnie bo nie mam pojecia jak na jego plycie wyglada. Ale napewno dla ciebie bedzie za dlugo -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Normalni ludzie nie siedzą w Choroszczy -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Sprzedam jak w temacie. Inno3D Nvidia GeForce RTX 5070 Ti X3 16GB 3770zł + kw Link do allegrolokalnie: https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-graficzna-inno3d-nvidia-geforce-rtx-5070-ti-x3-16gb-5070ti -
Przez Blaviken · Opublikowano
Sam posiadam od 2,5 roku LG oled 45GR95QE. Wielkość ekranu i hdr zrobiły na mnie duże wrażenie w grach, po przesiadce z lcd ips lg 34GN850, ale z uwagi na obrzydliwe natężenie chrominance overshoot, z czernią w grach jest różnie - raz potrafi zachwycić, zaś innym razem – gdy czerń przechodzi w jaśniejszą tonacje, to pół ekranu potrafi wyglądać okropnie i cala imersja czerni pryska na lg. Często pomaga włączenie w grze hdr, ale nie zawsze. Kusi zmienić monitor na nowy model 45GX950A dla większego zagęszczenia pikseli w grach, ale boje się, że duża rozdzielczość sprawi,że obraz będzie żyleta, a z drugiej jeszcze bardziej będzie kuć w oczy chrominance overshoot. Ma ktoś wiedzę czy likwidacja białego subpiksela w oledach LG rozwiązuje problem chrominance overshoot (pomimo ze białe światło nadal będzie przepuszczane przez filtr kolorów)? Czy czekanie na nowe modele 39-45 cali bez białego subpiksela ma sens (wykorzystanie tylko do gier, poprawa jakości czcionki jest mi obojętna)? Samsung odpada bo 34 cale to dla mnie teraz stanowczo za mało, a jamnika 32:9 nie chce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi