Problemy z dyskami SSD opartymi o kontroler Phison E18
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
Ja miałem 3070 i też żadnych spadków . Raz jedyny na 980ti gdzie 6 GB nie starczyło na VH tomb rider rise.Takze vram przereklamowany Skoro 5070 dostanie 12 to się nie boje o to na następne 2 lata a i pewnie do ps6 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zresztą nawet rtx 4070(Super) da lepsze wrażenie niż PS5 pro, do tego DLSS i tak jest lepsze od PSSR, a RT i tak RTX lepiej ogarnie niż konsola, do tego mamy RR, które poprawi odbicia RT. Więc tu nie trzeba kupować droższych kart jakie zostały "zaproponowane". edit: Nie raz na konsoli są tryby z 30fps, nadal Pro takowe ma, a na PC można sobie dostosować i mamy 60fps. np najnowszy Farming Simulator 2025 na konsoli ma 1 tryb 30fps -
Przez Vulc · Opublikowano
Z pewnością nie będzie gorzej, a może być lepiej, ze względu na możliwość dostosowania detali. Uzyskanie większej ilości klatek też jest łatwiejsze. W przypadku Pro mamy już sporo filmików w sieci i tam też często padają słowa, że różnica jest ledwie zauważalna. Wiadomo, z czasem będzie lepiej, ale ciężko spodziewać się cudów, z kotwicą w postaci podstawowego PS5. Nie wiem więc gdzie tutaj leży problem. Jak wyżej, nikt nikogo nie przekonuje do zmiany "obozu". To jest tak samo bezsensowne dziś, jak było od początku tego śmiesznego konfliktu.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi