A ja patrzyłem na 2x24GB za 1099zł na Amazonie w Grudniu i mówię "nieee, za duże ryzyko, że to już wyżej nie poleci"
BTW.
Apropo przyszłości to patrz na mój post z listopada:
Dawać mi tu 10K/miesiąc za bycie analytynkiem rynkuf
Nie sądzę aby republikanie w ogóle byli w stanie wygrać. Trump obecnie w sondażach ma bardzo małe poparcie.
Jest niestabilne na tle poprzednich rządów w USA, ale wciąż na tyle stabilne, żeby utrzymać jedność NATO. No i trump dużo gada, ale z czynów to ani nie wycofał swoich wojsk z tej części Europy, ani nie odciął pomocy Ukrainie. No i co by nie mówić jest skuteczny. Nowa Prezydent Wenezueli już dogadana Ameryka Płd przestraszona
Po trzecim sezonie PWB opuściła pokład. Przy pierwszym była showrunnerem i główną scenarzystką, w drugim zastąpiła ją Emerald Fennell (laureatka Oskara za scenariusz do Promising Young Woman), a sama pełniła rolę producentki wykonawczej. Przy trzecim siedziała jeszcze na stołku producentki, ale nie udało się znaleźć kolejnej tak utalentowanej osoby jak Emerald do bezpośredniej pracy nad serialem, więc zawinęła zabawki i w czwarty sezon nie miała żadnego wkładu.
@FatalityNikt nie każe prowokować USA, ale lizanie jajek Amerykanom jest bardzo krótkowzroczne w obecnej sytuacji i odbije się nam czkawką (tak to widzę). W obecnej sytuacji trzeba budować sojusze z partnerami, którzy rozumieją zagrożenie ze strony Rosji i jadą z nami na tym wózku. Skandynawia doskonale wiem czy pachnie przyjaźń z Ruskimi. Batyr kompletnie nie potrafi tego rozegrać niestety i więcej tego typu wypowiedzi zaszkodzić może bardziej niż nam się wydaje.
Rekomendowane odpowiedzi