Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Tutaj nie chodzi o oszczędności, a po prostu strach przed uszkodzeniem. W wyobraźni widzę łamiący się laminat albo urywające elementy elektroniki. Zrobię wymianę gluta i jeśli pójdzie gładko to wtedy ewentualnie zamówię kit i ogarnę jeszcze raz resztę. To czy wydam 100 czy 300 na materiały aż tak mi nie robi różnicy, bo karta kupiona za dobre pieniądze. Kiedy szukałem na forum info to chyba @Lameismyname dawał u siebie ten plaster na rdzeń i był zadowolony:) -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Mały update, tak jak jest na zdjęciach tak już zostaje. Na kolejnej wolnej chwili podłączę wszystkie kable i napełnianie układu, wszystko jest szczelne, mora i inne chłodnice wyczyszczone blitzem. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@LeBomB No ta. Potrzebne jest jakieś oficjlane uzasadnienie dla państw. Jak pisałem, nie wiem jak Iran realnie stał z programem atomowym. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia i nigdy niczym podobnym nie uzasadniałem konieczności obalenia reżimu. Większe znaczenie ma dla mnie choćby fakt, że zniszczenie reżimu powstrzyma mordowanie opozycjonistów. A z tym się rozkręcili po ostatnich dużych protestach. Tu już też pisałem, uderzenie powinno nadejść dużo wcześniej, pozwoliłoby to uniknąć rzezi. Ale lepiej teraz niż jeszcze później. Póki co jest dobrze, dominacja lotnictwa USA i Izraela jest totalna. Bombardowania są na naprawdę ogromnym poziomie i reżimowi bandyci nie są w stanie nic z tym zrobić. Trzeba kontynuować i szykować operację lądową, by w najlepszym momencie wejść i dobić reżim. Czy choćby na początek wytepić siły reżimu na terenach Kurdów i potem z tamtą kontynuowac odbijanie reszty kraju. Edycja: Dziś tak USA jak Izrael skupiają się na niszczeniu wyzutni rakiet i najpewniej składów samych rakiet. Zobaczymy ile reżim będzie w stanie wystrzeliwać za tydzień czy dwa. -
Przez sideband · Opublikowano
Miało być porządnie, a tu wychodzi, że jednak tak nie będzie -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Tunel magnetyczny. Przerost formy nad treścią. U nas popularna jest metodą na sznurek nie widziałem jeszcze automatu który by blokował możliwość nagłego cofnięcia butelki poprzez szarpnięcie. Jedna butelka można setki złoty dziennie robić do momentu aż się da złapać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi