sideband 1 824 Opublikowano Piątek o 16:48 Opublikowano Piątek o 16:48 Godzinę temu, ju-rek napisał(a): Fakt, nikogo. Tylko każdy je "puszcza", więc chyba i ja mogę, nieprawdaż? Możesz Twoja sprawa @maxmaster027 Wyniki w markach nie mają pokrycia w grach jeżeli chodzi boost w tym rzecz 2
Kadajo 7 514 Opublikowano Piątek o 17:51 Opublikowano Piątek o 17:51 Wzrost niezauważalny ale za to samopoczucie lepsze 1
maxmaster027 911 Opublikowano Piątek o 18:37 Opublikowano Piątek o 18:37 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Możesz Twoja sprawa @maxmaster027 Wyniki w markach nie mają pokrycia w grach jeżeli chodzi boost w tym rzecz W obrębie tej samej architektury(w tym przypadku blackwell) maja. Te sterowniki przynosza poprawe wydajnosci nie tylko w port royal ale tez w grach. W grach jak to w grach, w jednej bedzie wiecej w drugiej mniej. Aczkolwiek te 591.44 złe nie sa. Powiedziałbym bardzo przyzwoite.
sideband 1 824 Opublikowano wczoraj o 01:29 Opublikowano wczoraj o 01:29 Nie widzę żadnych przyrostów wydajności w grach na 591.94 Powtarzam 3dmarki nie mają żadnego pokrycia przekonasz się później o tym jak później znowu wydajność poleci w dół w markach, a w nowych grach będzie lepiej. Pod rekordy w markach to się dobierało konkretne sterowniki od zawsze Najlepsze pod marki to nie najlepsze do gier. Na 595 coś tam minimalnie drgnęło do góry. Będzie czas to sobie potestuje kilka sterowników w kilku grach by mieć obraz.
maxmaster027 911 Opublikowano wczoraj o 09:51 Opublikowano wczoraj o 09:51 (edytowane) 8 godzin temu, sideband napisał(a): Będzie czas to sobie potestuje kilka sterowników w kilku grach by mieć obraz. Na 595 problemem są cienie, ale nie we wszystkich grach. w RDR2 jakosc dziwnie cień ciągnie przed diliżansem tym śwmiesznym na koncu bencha. No ale wynik jest legitny 10% wyzszy. Z tym, że sa błedy graficzne ;/ Alan nie trybi. Reszta to działa dobrze i z reguły z jakimis przyrostami Edytowane wczoraj o 09:51 przez maxmaster027
Adikon 146 Opublikowano wczoraj o 12:47 Opublikowano wczoraj o 12:47 U nas w ekipie też jakieś różnice widują użytkownicy 50XX. Ja nadal siedzę na 581.29, bo inne w sumie nic nie zmieniają ;p
bofff 131 Opublikowano wczoraj o 13:44 Opublikowano wczoraj o 13:44 hmm mi po update hwinfo nie pokazuje total power draw, ale gpuz pokazuje
maxmaster027 911 Opublikowano wczoraj o 14:03 Opublikowano wczoraj o 14:03 (edytowane) @Adikon dają daja Bez ruszania krzywej Edytowane wczoraj o 14:18 przez maxmaster027 1
caleb59 1 657 Opublikowano wczoraj o 14:22 Opublikowano wczoraj o 14:22 Pytam się co to jest za gówno? Sieknąłem DDU i zainstalowałem najnowsze na czysto + Nvidia App i żebym profilaktycznie nie sprawdzał logów to bym tego nawet nie zauważył - nie miałem żadnego problemu, nawet nie wiem kiedy się pojawiło. Ktoś coś?
maxmaster027 911 Opublikowano wczoraj o 15:00 Opublikowano wczoraj o 15:00 To jest od nV, zostaw to ewentualnie zablokuj w FW.
caleb59 1 657 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Przecież wiem, że to sterownik odstawia szopki tylko pytanie skąd, kiedy i dlaczego? Niczego dziwnego nie zauważyłem podczas korzystania z kompa o 14:13. To jest jakiś cyrk.
bourne2008 1 219 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu To jest usługa, która odpowiada za działanie Nvidia App. Jak coś grzebałeś to mogła się zawiesić, nic wielkiego się nie stało.
caleb59 1 657 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Niczego nie dotykałem i w tym rzecz. Na początku myślałem, że to znowu TDR ale TDR nie było bo o tej godzinie oglądałem serial na Canal+ online.
caleb59 1 657 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nie mogę bo to gówno jest potrzebne do włączenia i działania Smooth Motion. 1
Kadajo 7 514 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nowe sterowniki powodują chwilowe zaniki obrazu podczas przeglądania neta, ale takie małe ze w pierwszej chwili wydawało mi się ze mam zwidy. Dosłownie jak mrugniesz oczyma to tego nie zauważysz. Ale są a ich nie było. Ehhh Nvidia... pewnie ten sam problem co zawsze tylko teraz zamiast półsekundowej czarnej dziury mamy ja tylko przez 0,1 sekundy.
leven 580 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 16 godzin temu, caleb59 napisał(a): Nie mogę bo to gówno jest potrzebne do włączenia i działania Smooth Motion. Do Smooth Motion można użyć NPI. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/296552/new-nvidia-profile-inspector-2301/ Ta cała nakładka od zielonych jest do bani.
caleb59 1 657 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Za to chyba bany lecą w grach online więc nie, muszę opierać się na oficjalnym rozwiązaniu.
Adikon 146 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu @maxmaster027 dlatego napisałem, że uzytkownicy serii 50XX widzą różnice, ale ja na 4080s nie bardzo 5 godzin temu, caleb59 napisał(a): Za to chyba bany lecą w grach online więc nie, muszę opierać się na oficjalnym rozwiązaniu. Też widziałem kilka postów na ten temat i unikam. Tylko DLSS swapper chociaż DLSS też się staram unikać i wyłączam zazwyczaj ;p
Rekomendowane odpowiedzi