Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gdybym nie miał innych gier do nadrabiania to zagrałbym ponownie nawet po 100%. Niestety wielkość i bogactwo świata, jednocześnie nieco zniechęca do ponownego przejścia. Speedruny zacznają kusić, ale jeszcze nie chcę życia na to marnować. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@łukasz850 Nie bardzo wiem co to ma do mojego wpisu o wojskach rosyjskich. -
Przez hubio · Opublikowano
@Kadajo jak dla mnie to trochę ukryta reklama G2A w tym filmiku bo na tej zasadzie działają wszystkie kluczykownie: Eneba, CD KEYS i dziesiątki innych. Wszędzie tam to są takie Allegro gdzie sprzedawcy sprzedają, a nie witryna. Ale ktoś kto się nie zna zareaguje wyłącznie na tekst: "dużo taniej", a całą otoczkę "moralną" oleje... zgodnie z zasadą: "co nie jest zakazane, jest dozwolone", a kupowanie kluczy na tych stronach nie jest zakazane i każdy może aktywować na steam. Jakby to było takie złe to jedna decyzja szefa Valve czyli steam i blokują możliwość aktywacji kluczy spoza steam i wszystkie kluczykownie umierają... czego sobie jak i Państwu tego nie życzę... -
Przez Akuki · Opublikowano
Masz rację, drogo ale...gra jest na godzinę, więc na Steam można pokusić się o zwrot. A może się mylę -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Morale ukraińskiej armi są bardzo niskie. Żołnierze walcza w mielonce bez dna. Taktyka Zełeńskiego opiera się głównie na walce do ostatniego żołnierza. Trump już mówił Zełeńskiemu ,że kończą się mu żołnierze a Zełeński wciaz swoje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi