Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keleris · Opublikowano
Myślę że przykładanie ucha do samego śmigła to już trochę obsesja, jeżeli na niskich obrotach nie słychać z bliskiej odległości przy nocnej ciszy - pc na biurku -> fotel (powiedzmy około 70-80cm od głowy) to jest dla mnie wystarczająca rekomendacja. -
Przez jankooo · Opublikowano
kontaktujemy się w sprawie zamówienia złożonego w naszym sklepie internetowym. W systemie składania zamówień pojawił się błąd, którego wynikiem było nieprawidłowe naliczanie ceny przy danym produkcie: Pragniemy przeprosić za zaistniałą sytuację i zapewnić, że problem został już rozwiązany. () Dołożymy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. W zaistniałej sytuacji możemy zamienić produkt na inny, możemy również sprawdzić czy jest możliwość sprowadzenia go z innego magazynu (wtedy również będziemy w stanie podać cenę w jakiej zamówienie zostanie zrealizowane Jeśli chcesz: anulować całe zamówienie odpisz jednym słowem: anuluj wymienić produkt na inny odpisz: zmień + wklej link, do produktu, który chcesz dodać Najpierw popedzali aby opłacić zamówienie a po ponad dwóch tygodniach oczekiwania dostałem takie pismo (jw.) gdy się upomniałem o towar. Gdybym nie napisał anuluj to dalej bym sobie czekał na nic pomimo opłaconego zamówienia -
Przez Reverse17 · Opublikowano
Jeśli ktoś już zdecyduje się na zakup AW2725Q to warto sprawdzić po zakupie jak wypada w nim HDR, na 95% wciąż nie naprawili w nim krzywej śledzenia EOTF, ot, prześwietla ciemne sceny, trafiałem na reddit komentarze sprzed miesiąca/dwóch że pomimo najnowszego oprogramowania dalej jest z tym problem, TUTAJ pokazane jak to działa, wspomniało również o tym samo RTings. Ponadto wczesne modele z rewizji A00 & A01 były mocno narażone na problem z "nagłą śmiercią", monitor nie dawał znaku życia z dnia na dzień, DELL przeprowadzało akcję serwisową i wymieniali ten model u osób które kupiły go przez Amazon, po zakupie warto zerknąć czy nasz egzemplarz jest wyprodukowany w pierwszym kwartale 2025 roku czy może jednak mamy szczęście i trafiliśmy na maj albo późniejsze wypusty, im świeższy tym większa szansa że dłużej podziała, tyle udało mi się ustalić o tym niesławnym AW2725Q, nie bez powodu jest to najtańszy monitor z panelem Samsunga czwartej generacji, mleko się rozlało i nie ma zbyt dobrej opinii, ale dzięki temu cena jest super PS: outletowy AW2725D od morelowych powinienem otrzymać w poniedziałek/wtorek to chętnie podzielę się swoimi obserwacjami odnośnie działania HDR lub kultury pracy niesławnego wentylatora, co prawda bieda wersja D to nie wypas Q, no ale jak zawsze 3xC - Cena Czyni Cuda, jak przypadnie mi do gustu a sam ekran nie będzie wyglądał jak po spotkaniu ze wściekłym kotem to chętnie go zatrzymam, 1300 cebulionów za OLED'a to całkiem uczciwa cena muszę przyznać -
Przez Killer85 · Opublikowano
To dobre dla plebsu To bicie się... Że niby które to kraje? Afryka? -
Przez luk21pl · Opublikowano
Człowieku przecież to czuć na kontrolerze Oczywiście że wgrałem najnowszy BIOS i stery
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi