Jeśli te wszystkie programy +totamtoisramto nie działają, to pora je wygasić. Dzieci nie ma i nie będzie tak długo jak cele i wartosci młodych ludzi się nie zmienią. Wymieramy to wymieramy i co w związku z tym. Pora zwrócic oczy na to co jest i za chwilę będzie jeszcze większym problemem. Czyli geriatra. Że co? Nie da się wyborów wygrać likwidując plusy? Wygląda na to, że coraz mniej ludzi ich potrzebuje. Zamiast tego trzeba coś zaoferować ludziom w średnim wieku i wyżej, oraz tym co wybrali życie solo. Jak dla mnie za 100 lat może nie być jednego żywego człowieka. Czemu trwanie gatunku miałoby mnie obchodzić. Liczy się to i teraz.
No i śmieszne i dziwne, z DLSS dochodzi więcej fps to mi chyba wybija poza 144Hz i ekran dostaje sraczki z gsync i vrr. Nie limituję fps więc zapewne dlatego, hol szpitala to zamknięty rejon więc i fps tam dużo.
No dobra kolego ale w ilu krajach muzułmańskich interwencja USA przyczyniła się do poprawy zycia zwykłego człowieka? odpowiem za Ciebie - O. Za to w każdym się pogorszyła. Tak że tutaj nie ma żadnych plusów.
Z perspektywy Polski plus jest taki ze IRAN to sojusznik Rosji, ochoczo wysyłali tam swoje drony. Nie mniej jak konflikt rozciągniecie się w czasie na cały region to odczujemy to negatywnie pod względem gospodarczym.
Czekam teraz na chociażby prowokacje Chin w kontekście Tajwanu, lepszej okazji długo nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi