Skocz do zawartości

Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, X360 napisał(a):

Ja już sobie poradziłem. Przeniosłem grę na inny dysk i magicznie działa. Żeby było śmieszniej przeniosłem później na dysk z którego cały czas waliła błędami przy uruchomieniu,i...też działa. 

No nie wnikam. Pamietam kiedys mialem sporo problemów z NFS unbound. W momencie premiery. Nie chcial działać na zewnetrznym wyswietlaczu z pelna wydajnoscia. Okazuje sie że to był bład gry a nie sterownikow. Zapatchowany sporo pozniej. A tez myslalem ze stery. Roznie to bywa

Opublikowano (edytowane)

Mam w zwyczaju mieć najnowsze sterowniki by mieć jak najlepszą wydajność w grach. Najnowsze sterowniki to naprawdę totalna porażka. Gram w Assassin’s Creed Shadows i co rzuciło mi się w oczy to grafika która zachowuję się bardzo dziwnie jak by się rozmywała i szarpała. W dali grafika wygląda naprawdę też dość opacznie bo jest bardzo nie ostra.:E

Pytanie co napotkam w innych grach jednak musze powiedzieć że najnowsze sterowniki Nividia kwalifikuję jako spuszczenie w kiblu z grubą amunicją. Krurła co się tu odpier@#$%!. :szatanek:

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano
46 minut temu, Czubatka Boża napisał(a):

Mam w zwyczaju mieć najnowsze sterowniki by mieć jak najlepszą wydajność w grach. Najnowsze sterowniki to naprawdę totalna porażka. Gram w Assassin’s Creed Shadows i co rzuciło mi się w oczy to grafika która zachowuję się bardzo dziwnie jak by się rozmywała i szarpała. W dali grafika wygląda naprawdę też dość opacznie bo jest bardzo nie ostra.:E

Pytanie co napotkam w innych grach jednak musze powiedzieć że najnowsze sterowniki Nividia kwalifikuję jako spuszczenie w kiblu z grubą amunicją. Krurła co się tu odpier@#$%!. :szatanek:

Możesz uzywać starszych. Ja na nowszych zauwazylem troche lepszy FPS. 

Opublikowano

Zrozumiałbym gdyby 1 sterownik miał problemy, ale żeby wypuścić następny hotfix który prawie nic nie daje i mija tydzień czasu i nic. Dobrze że zostałem na tej wersji przed tymi dwoma sterownikami, bo coś mi się wydaję że jakbym zaktualizował to miałbym crashe w grach.

Opublikowano (edytowane)

595.79 

https://www.nvidia.com/pl-pl/drivers/details/265572/

Cytat

Firma NVIDIA wydała sterownik GeForce Game Ready 595.79 WHQL, a aktualizacja koncentruje się na dwóch nadchodzących tytułach PC, które ukażą się 19 marca: Crimson Desert i DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH...

...Poza zmianami dotyczącymi konkretnych gier, sterownik 595.79 rozszerza ekosystem wyświetlaczy NVIDIA o obsługę ponad 35 nowo zatwierdzonych monitorów zgodnych z technologią G-SYNC. Lista obejmuje wielu dostawców i obejmuje panele FHD, QHD, ultrapanoramiczne, OLED i 4K, dając użytkownikom GeForce szerszy wybór oficjalnie przetestowanych opcji zmiennej częstotliwości odświeżania. 

to chyba na tyle.

Edytowane przez ket_rab