Pablloo 131 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) 6 godzin temu, maxmaster027 napisał(a): Ile Ci ciągnie papu w takim steelnomadzie na twoim UV? Tak to wygląda z PL na 111% I tu jeszcze na stock Edytowane 14 Marca przez Pablloo
Kadajo 10 732 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 15 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Pograłem 2h w tego bf i nie wywaliło. Pograj tydzień po 3-4h to wtedy będzie pewność. 1
Tomek_ITH 579 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pograj tydzień po 3-4h to wtedy będzie pewność. Tylko że wcześniej wywalało mi po kilku, max kilkunastu min grania. Edytowane 14 Marca przez Tomek_ITH
Kadajo 10 732 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca No spoko, czyli jest stabilniej niż było ale czy w pełni stabilnie to już ciężko powiedzieć. 1
maxmaster027 1 344 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Godzinę temu, Pablloo napisał(a): Tak to wygląda z PL na 111% I tu jeszcze na stock ~200W peak 212W. 0.81V
maxmaster027 1 344 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Gdzie tam, na takim ustawieniu ona sobie odpoczywa
sideband 3 386 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Miota nimi szatan 595.92 Mocno poprawili DL Beast to są najlepsze stery do tej gry niezależnie czy RT czy bez. Bez RT względem 591.79 wzrosła wydajność o ~14%, a z RT ~9%. RDR2 poziom 595.02 z VK, nowy Doom na VK wzrost wydajności ~2% z RT i PT względem 591.79. 1
caleb59 2 485 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca @sideband muszę się Ciebie skonsultować bo dostałem pewnego pro tipa na guru3d jakoby da radę wyciąć stary moduł Smooth Motion w formie pliku .dll ze starszej wersji sterowników i przenieść go do nowej wersji sterowników - ludzie robili podobny myk za czasów braku oficjalnego wsparcia Smooth Motion dla kart RTX 4xxx. Mianowicie patent polega na tym, że wycinasz ze starszej wersji 581.94 pik NvPresent64.dll z działającym normalnie Smooth Motion, po czym należy zainstalować na czysto najnowsze sterowniki i użyć apki https://github.com/SimonMacer/AnWave/releases/tag/NvPresent64ForRTX40 by podmienić plik NvPresent64.dll, dzięki czemu Smooth Motion powinno korzystać ze starszej wersji, która nie sprawia problemów ze stutterem/jitterem. Jak sądzisz, gra warta świeczki?
maxmaster027 1 344 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Godzinę temu, sideband napisał(a): Miota nimi szatan 595.92 Mocno poprawili DL Beast to są najlepsze stery do tej gry niezależnie czy RT czy bez. Bez RT względem 591.79 wzrosła wydajność o ~14%, a z RT ~9%. RDR2 poziom 595.02 z VK, nowy Doom na VK wzrost wydajności ~2% z RT i PT względem 591.79. https://developer.nvidia.com/downloads/vulkan-beta-59592-windows mowisz o tych beta driverach?
sideband 3 386 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Już Ci o tym pisałem przecież, że możesz podmieniać SM z innych wersji sterowników Jeszcze w tamtym roku Możesz spróbować nie testuje w ogóle SM to nie wiem czy coś to da. Tylko najlepiej jakbyś dostał się do driverstore/FileRepository/nv_dispi.inf_ Tam są pliki od sterownika tylko musisz mieć dostęp do folderu wtedy podmienisz. Jak podmienisz w instalce stracisz podpis cyfrowy to jak masz włączoną automatyczną aktualizacje sterów WU to ci podmieni sterowniki ze względu na brak podpisu cyfrowego. Poza tym będziesz musiał instalować w trybie wyłączonego sprawdzania podpisu cyfrowego. 1
caleb59 2 485 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) DZIAŁA! Dali Bóg pomogło i podmiana pliku .dll sprawiła, że Smooth Motion zaczął działać normalnie na najnowszej wersji sterowników Nvidia! 3 godziny temu, sideband napisał(a): Tam są pliki od sterownika tylko musisz mieć dostęp do folderu wtedy podmienisz. Jak podmienisz w instalce stracisz podpis cyfrowy to jak masz włączoną automatyczną aktualizacje sterów WU to ci podmieni sterowniki ze względu na brak podpisu cyfrowego. Poza tym będziesz musiał instalować w trybie wyłączonego sprawdzania podpisu cyfrowego. Nie trzeba się z tym aż tak pierniczyć, ta apka z githuba robi wszystko na dwa kliknięcia i gitara. Edytowane 14 Marca przez caleb59 2
maxmaster027 1 344 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Te najnowsze drivery to jest ta sama wydajnosc w CP, w AW2 podobnie, w RDR2 2-3fps mniej. Dalej najwydajniejsze są 595.79 studio drivers
leven 1 011 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Pomotane to wszystko. Koniec Marca ma wyjść oficjalny sterownik z DMFG i to dopiero zainstaluję. Co jest ? Co tydzień nowy lepszy sterownik ?
sideband 3 386 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 595.92 nie polecam jak ktoś chce grać w Starfielda. Czy chciałem czy nie wyszło jak zwalone są te stery od strony CPU w tej grze i to grubo. Różnice na rzecz nie zwalonych na poziomie 1.33x
j4z 2 025 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca U mnie na najnowszych gry chodziły gorzej niż zwykle, więc wróciłem do poprzednich. Może to przypadek, może Mejbelejn. 1
Zas 480 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Które sterowniki najlepsze do 2060 Super, ogólnie które najbardziej stabilne z ostatnich? Jedna nowa gra na Crap Engine 5 mi crashuje i chciałem sprawdzić coś nowego. 580.88 czy 566.36? Takie poleca jakiś hiszpański el tipo na YT.
bourne2008 1 891 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 561.09 to był dla mnie taki pewniak na starszych GPU. Nowsze wywalały np. Fortnite który jest na UE5. Edytowane 23 Marca przez bourne2008
Reddzik 4 318 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Mają rozmach Tak wiem, kolega wyżej wrzucił już link https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-595-97
maxmaster027 1 344 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Mają rozmach Tak wiem, kolega wyżej wrzucił już link https://videocardz.com/driver/nvidia-geforce-game-ready-595-97 wydajnosc taka sama jak w 595.79 mniej wiecej.
Kadajo 10 732 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca A co to za sterowniki Nie było chyba żadnej premiery.
sideband 3 386 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Błędy same się nie naprawiają. Pewnie kolejne stery to już z aktywnym dynamicznym FG będą
maxmaster027 1 344 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 20 minut temu, Kadajo napisał(a): A co to za sterowniki Ostatnie przed MFGx6 i DMFG
Rekomendowane odpowiedzi