Czarny_PLone 53 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Ciekawe jak w Star Citizen jutro test na laptopie z rtx 4080 bo te z 595.71 od razu crash przy próbie wejścia do gry tylko kusi mnie zainstalować Studio driver podobno mniej błędów co byście doradzili ? Edytowane 10 godzin temu przez Czarny_PLone
leven 819 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Pobierz najnowsze sterowniki i potraktuj je NVslimerem i zainstaluj komponenty, które chcesz. Wtedy sterownik zostanie przefrancowany na studio
sideband 2 382 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 24 minuty temu, Czarny_PLone napisał(a): Ciekawe jak w Star Citizen jutro test na laptopie z rtx 4080 bo te z 595.71 od razu crash przy próbie wejścia do gry tylko kusi mnie zainstalować Studio driver podobno mniej błędów co byście doradzili ? Nic Ci to nie da to są dokładnie te same sterowniki Jak już to zainstaluj inne 1
maxmaster027 1 166 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, leven napisał(a): Pobierz najnowsze sterowniki i potraktuj je NVslimerem i zainstaluj komponenty, które chcesz. Wtedy sterownik zostanie przefrancowany na studio A po co jak 595.79 studio tez sa do pobrania
leven 819 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu Bardziej mi chodzi o wybór komponentów do instalacji. Po tym zabiegu sterownik jest odczytywany jako studio.
Slayer 315 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu 9 godzin temu, Czarny_PLone napisał(a): Ciekawe jak w Star Citizen jutro test na laptopie z rtx 4080 bo te z 595.71 od razu crash przy próbie wejścia do gry tylko kusi mnie zainstalować Studio driver podobno mniej błędów co byście doradzili ? To są te felerne? Bo sprawdziłem teraz u siebie i właśnie te mam zainstalowane
Rekomendowane odpowiedzi