duniek 255 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 20 godzin temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Ty jesteś ten duniek z pclaba? Zostawiles sobie coś bitcoinów z czasów okolic 2010? Jak pamietam wtedy kopałeś je kilogramami jeszcze niestety - sprzedalem wszsytko, po upadku giełd nie wierzylem w projekt, a nawet jesli bym to trzymał to po 1000zł sprzedałbym dawno wszystko bo mialem 100 sztuk ale inni maja gorzej, znajomy miał 10 sztuk, tzn ma dalej - tylko hasła zapomniał - tzn miał zapisane losowe znaki z generatora na karteczce, z tym ze karteczka DEFINITYWNIE przepadła i moze obserwowac swoje 4 bańki i nic nie moze z tym zrobic 1 1
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 1 godzinę temu, duniek napisał(a): niestety - sprzedalem wszsytko, po upadku giełd nie wierzylem w projekt, a nawet jesli bym to trzymał to po 1000zł sprzedałbym dawno wszystko bo mialem 100 sztuk ale inni maja gorzej, znajomy miał 10 sztuk, tzn ma dalej - tylko hasła zapomniał - tzn miał zapisane losowe znaki z generatora na karteczce, z tym ze karteczka DEFINITYWNIE przepadła i moze obserwowac swoje 4 bańki i nic nie moze z tym zrobic Jakby człowiek wiedział, to... Ale pewnie i tak by sie to sprzedało pierdyliard razy wcześniej Ja za swoje (udało mi się wykopać wtedy coś koło 21 sztuk) kupiłem trzy bluzy w croppie Chodziłem do liceum takze fajne "kieszonkowe" było Bluzy mam do tej pory, może ktoś będzie chciał odkupić za równowartość
duniek 255 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 34 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Jakby człowiek wiedział, to... Ale pewnie i tak by sie to sprzedało pierdyliard razy wcześniej Ja za swoje (udało mi się wykopać wtedy coś koło 21 sztuk) kupiłem trzy bluzy w croppie Chodziłem do liceum takze fajne "kieszonkowe" było Bluzy mam do tej pory, może ktoś będzie chciał odkupić za równowartość to samo z gosciem od pizzy za 10k btc wtedy 200zł razem chyba warte a jakby nagle pompneło na 10zł/sztuka i miec 100k nagle za nic to brałby odrazu ja bylem biednym studentem, pozyczylem na gpu nawet wtedy kase - wrzucilem chyba 5-8k w sprzet- kopalem, mialem 10k w tym, po czym giełda upadła i co dalej? jak tylko mtgox wykupił bitomat to sprzedalem wszzystko, sprzet udalo mi sie sprzedac z zyskiem jeszcze - wiec 3 miesiace zabawy i bylem do przodu z 10k chyba ale juz nie pamietam dokladnie
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 1 minutę temu, duniek napisał(a): I to jest myślę, że najlepsze podejście - finalnie jesteś na plusie i nie ma co żałować. Co do mtgoxa to wogóle afera z tą giełdą była co nie miara, nie wiem nawet czy juz zakończyli ten reclaim dla uzytkowników utraconych środków czy nie
duniek 255 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 (edytowane) 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): I to jest myślę, że najlepsze podejście - finalnie jesteś na plusie i nie ma co żałować. Co do mtgoxa to wogóle afera z tą giełdą była co nie miara, nie wiem nawet czy juz zakończyli ten reclaim dla uzytkowników utraconych środków czy nie no w sumie jakbym wedy nie sprzedał to daleh bym tam trzymał, potem trzymalem ltc na btc-e ktore upadło, powrocilo i upadło ponownie bo juz mialo nie upasc i troche srodkow tez mi wcielo, potem zrobilem portfel na kompie i mam spokoj,(wtedy apek na tel nie bylo) i nie bylo to takie proste goxem juz sie wogole nie interesuje - slyszalem ze jakis procent ludzie odzyskali ale nie wiem czy to real Edytowane 27 Grudnia 2024 przez duniek
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 3 minuty temu, duniek napisał(a): goxem juz sie wogole nie interesuje - slyszalem ze jakis procent ludzie odzyskali ale nie wiem czy to real Ogólnie to miałem tam chyba 2btc ale... przegapiłem termin składania wniosków o reclaim, i przepadły na amen. Miałęm to wtedy na jakims mailu z czapy i o całym procesie doweidziałem sie przypadkiem jak było po ptokach W 2019 sprzedałem jeszcze chyba z 50k DOGE za 2,5 tysiąca zł
MajQ 33 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia ja wam powiem że to krypto chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać... https://gettrumpmemes.com https://dexscreener.com/solana/a8nphpcjqtqhdquk35uj9hy2ysgxfkczgunwvkd3k7vc
Szambo 641 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Siema Pany! Jakby ktoś chciał rozliczyć podatek od Kryptowalut i nie zapłacić za to majątku to uderzajcie do Mnie! Ja wam to poogarniam jak się komuś nie chce w tym temacie szkolić. I wystawie FV Full legit.
Camis 5 891 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia Cytat Jak to szło... kryptowaluty beda "bezpiecznym aktywem w czasie zawirowań" czy cos w ten deseń?
ryba 1 246 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @Camis Jak tu spadnie grubo, to wtedy jest sie czego bac jak narazie, to nic wielkiego, mozna sie rozejsc https://farside.co.uk/btc/ 1
offensive 114 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Zaraz znowu odbije, potem za pol roku znowu spadnie, i znowu odbije. Ot taki wirtualny rollercoaster
galakty 3 332 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia A ja powiem tak: Nie chcieli BTC za 1k Nie chcieli BTC za 10k Nagle przy 100k zapragnęli BTC Spadło 1
Paarthurnax 412 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia W obecnych czasach to nie jest to za dobra inwestycja długoterminowa. Można jeszcze spekulować na chwilowych wzrostach i spadkach ale tendencja będzie w dół.
LYCONE 125 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca W dniu 14.04.2025 o 10:20, Norrberrto napisał(a): W obecnych czasach to nie jest to za dobra inwestycja długoterminowa. Można jeszcze spekulować na chwilowych wzrostach i spadkach ale tendencja będzie w dół. Taa? Zobaczymy za 10 lat
Camis 5 891 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Nie ma tragedii: Edytowane 4 Lipca przez Camis
Crew 900 1 000 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Ogólnie bitcoin jest główną walutą dla przestępców.
ryba 1 246 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca @Crew 900 Ogolnie gotowka jest glowna waluta dla przestepcow od zarania dziejow. Tez hejtujesz i oczekujesz zbanowania na rzecz CBDC? 1
galakty 3 332 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca Bitcoin to po prostu spekulacja. Miał być alternatywym środkiem płatniczym, a potem powstało milion innych krypto i stracił na znaczeniu. On się trzyma tylko dlatego, że wszyscy uważają że był pierwszy i jedyny, ale żadnych podstaw do wyceny tutaj NIE MA 1
Fatality 656 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca (edytowane) 14 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Ogólnie bitcoin jest główną walutą dla przestępców. No chyba nie. Żaden przedstepca nie korzysta z BTC, chyba ze sie spieszy do paki. Przykład pierwszy z brzegu z przed kilku dni: https://www.dlnews.com/articles/people-culture/monero-hacker-intelbroker-caught-accepting-btc-from-fbi/ 18 minut temu, galakty napisał(a): Bitcoin to po prostu spekulacja. Miał być alternatywym środkiem płatniczym, a potem powstało milion innych krypto i stracił na znaczeniu. On się trzyma tylko dlatego, że wszyscy uważają że był pierwszy i jedyny, ale żadnych podstaw do wyceny tutaj NIE MA Takie zlaozenie to bylo z 8 lat temu. Teraz to tylko cyfrowe zloto wiec to jest podstawa wyceny. Edytowane 5 Lipca przez Fatality
hubio 1 175 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca W dniu 4.07.2025 o 20:45, Crew 900 napisał(a): Ogólnie bitcoin jest główną walutą dla przestępców. Raczej Monero BTC można wyśledzić i zarówno wielkie korporacje jak i rządy mają część rezerw w BTC.
Camis 5 891 Opublikowano 6 Października Autor Opublikowano 6 Października Cytat Cena bitcoina przebiła 450 tysięcy złotych. Mamy nowe ATH wszechczasów Bitcoin pobija swój rekord wszech czasów. W poprzednich cyklach bitcoin ustanawiał swoje ATH w podobnym okresie. Czy teraz będzie tak samo? Te Altcoiny nie pobiły jeszcze swoich wyników z 2021 roku. https://www.fxmag.pl/crypto/cena-bitcoina-przebila-450-tysiecy-zlotych-mamy-nowe-ath-jak-dlugo-potrwa-hossa-na-kryptowalutach-kiedy-altseason
oldfashioned 469 Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października W Krypto sie nie bawie oprocz jakis tam memecoinow kupionych dla zartow. Z fomo-inwestycyjnego sie wyleczylem regularnie wrzucajac kase na etf'y. Polecam
Rekomendowane odpowiedzi