Szambo 641 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Zainteresowaliście mnie. Jak opinie będą pozytywne to wbijam w ten temat. 1
Szambo 641 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Co tak cicho o grze? Jutro bym sobie już kupił jak polecicie.
userKAMIL 856 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Ja wystartowałem właśnie w gamepasie. Dużo zbieractwa i eksploracji czuć już na początku. Świetnie też to wygląda i sztywne 120FPS w 4K. Kurcze tyle gier w tym miesiącu, że sam nie wiem na czym się skupić. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jakie niby? Oprócz Asasina to nic ciekawego.
raziel88 34 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jak ktoś lubi to ma jeszcze na przykład Khazana albo Xenoblade na Switch.
userKAMIL 856 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jakie niby? Oprócz Asasina to nic ciekawego. Khazan kosi tez ostro i za chwile TLOU2 na PC
eciepecie 91 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 12 minut temu, userKAMIL napisał(a): Khazan kosi tez ostro i za chwile TLOU2 na PC Z tym TLOU2 nie byłbym taki ,,na już,, przypuszczam że gra będzie wymagała sporo patchy
aureumchaos 440 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca No i jam wrażenia? Bo kończę Kcd2 i muszę odpoczac od średniowiecza przed kcd1. Na stole leży albo rise of the ronin or atomfall... Jest tu fabuła? Czy tylko nawalanka?
Fenrir_14 825 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jakie niby? Oprócz Asasina to nic ciekawego. Dla mnie assasin to ścierwo kompletne akurat Ten murzyn kompletnie psuje jakąkolwiek namiastkę immersji w tej grze. Atomfall i Khazan to gry które napewno prędzej czy później ogram, raczej nawet prędzej. 1 4
dawidoxx 975 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 11 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Dla mnie assasin to ścierwo kompletne akurat Ten murzyn kompletnie psuje jakąkolwiek namiastkę immersji w tej grze. Atomfall i Khazan to gry które napewno prędzej czy później ogram, raczej nawet prędzej. Pograłem chwilę i na 5090 lata w 250-300 klatkach (wsio max 4k) i ładnie dociska kartę 🙂 Jest klimacik fallouta będzie trzeba pograć w weekend 😁 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Dokładnie, jak tylko zobaczyłem materiały na YT to od razu skojarzenia z New Vegas. Mam nadzieję że z racji klimatu modderzy się zaraz wezmą do pracy i dostaniemy jeszcze jakieś fajne projekty 😀 1
userKAMIL 856 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Też macie problem z AA na najwyższych ustawieniach w oddali cześć krawędzi migocze przy ruchu kamery.
DżonyBi 1 970 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) 35 minut temu, userKAMIL napisał(a): Też macie problem z AA Ustaw supersampling (skalowanie rozdzielczości) na 150% na przyklad. Edytowane 27 Marca przez DżonyBi 1
bbandi 452 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) To jest naleciałość tego silnika - tak samo w sniperze AA jest kiepskie ale skalowanie w tej grze też jest kiepskie bo mocno rozmywa obraz, juz lepiej grać na max AA i natywna rozdzielczość. Ale ogólnie fajnie się to prezentuje, pogralem już chwilkę i jest klimat. Edytowane 27 Marca przez bbandi
Vulc 2 191 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Zrobiłem 2 godzinki, kręcąc się głównie po okolicy. Całkiem przyjemnie się pyka. Oprawa ogólnie robi pozytywne wrażenie, choć zerkając na poszczególny elementy, widać sporo uproszczeń w teksturach czy oświetleniu. Silnik pod tym względem pokazuje swój wiek. W przypadku gameplay'u, gra sugeruje przynależność do gatunku survival, ale jego elementów jest tutaj (na razie) tyle co nic. Ot, zbieranie złomu w opuszczonych budynkach/placówkach i robienie z niego przydatnych przedmiotów. Nie ma chociażby wytrzymałości broni, jedzenie się nie psuje, zmęczenie zredukowano do zmiennego tętna, choć tutaj ma to w sumie więcej sensu niż jakiś pasek staminy. Gra ma quick sejwy, jeśli to kogoś interesuje, co dodatkowo ogranicza wrażenie "walki o życie". W chwili obecnej brak szybkiej podróży. AI jest niestety cieniutkie, przeciwnicy koszmarnie wolno reagują na zachowanie gracza czy nawet jego obecność. Dialogi raczej przeciętne, trochę zalatują drewnem. Tradycyjnie sporo fabuły przekazuje się w porozrzucanych po mapie notatkach. Świat podzielony jest na huby, ale loadingi są raczej szybkie. Szału nie ma, całość sprawia wrażenie produkcji mocno budżetowej, ale w końcu nie może być inaczej - Rebellion sam to wyprodukował i wydał. Za to klimacik jest w porządku, w tle majaczą jakieś intrygi i tajemnicze wydarzenia, więc może się uda zahaczyć na dłużej. Edytowane 28 Marca przez Vulc
Alek_M 233 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Cena gry na Steam, to jakiś żart. Za tyle kupowało się Stalkera 2 limitowaną edycję w pudełku.
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) A kto to tam kupuje jak jest za 11zł w GP? Edytowane 28 Marca przez ODIN85 1
Vulc 2 191 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Dla nowych użytkowników, o czym Ci się zapomniało wspomnieć. Jak ktoś się lubi bawić w jakieś nowe konta to oczywiście droga wolna. Ja nie lubię.
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca W dniu 23.03.2025 o 12:33, tomcug napisał(a): Lepiej tak niż np. Starfield, który ani nie wyglądał, ani nie działał. Nie wygląda to tak źle no i śmiga jak głupie. Może ogram po Asasinie.
Rekomendowane odpowiedzi