Ogólnie o pastach termoprzewodzących
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez paulina1992 · Opublikowano
Nie chcę 5060 ani tym bardziej dopłacać, mój budżet 7 tyś jest już i tak mocno przekroczony, wcześniej plan był taki, żeby zakupić za maks 6500 ale nic specjalnego nie ma.. 5070 jaki by nie było ale to jednak szybsze GPU i poniżej 5070 nie chcę schodzić 👍. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ooo Shutter to wg. mnie jest najlepszym horrorem z tymi azjatyckimi straszydłami. Oglądałem drugi czy trzeci raz po pewnym czymś co rośnie w górach na polach z owcami...i w pewnym momencie też mi kołdrę coś zaczęło ciągnąć... nakryłem się i trzymałem z całych sił chyba z godzinę 😂 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przeciez to nie ma znaczenia jaka firme wybral bo it ak ten model to szrot i 41mm grubosci karta wiec ani chlodno ani cicho nie eedzie.. A asus prime wisialy i pojawiaja sie ciagle w komputronie za 3700 To trzeba napreawde byc turbop dzbankiem zeby tego nie kupic Dokladnie, tak samo jak kazda firma ma w swojej ofercie najnizej pozycjnowane modele, ktore sa jakie sa -
Przez azgan · Opublikowano
Jak dla mnie D4 wygląda rewelacyjnie zwłaszcza na tle D3 Gram od początku Sorką i jest mega OP 😅👍 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Chyba wszystkie firmy swoje topowe modele maja ogarnięte.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi