System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
I tak zrobi każda korporacja. I nie wiedzieć dlaczego ludzie są zdziwieni, że dąży do maksymalizacji zysków. Jeżeli komuś się wycena nie podoba - nie kupuję. Ja też się zastanawiałem, ale jak sobie pomyślałem na ile lat jest to wydatek to jest to i tak dla mnie bardzo tania rozrywka. Mnie nie zniechęca to w ogóle bo to jest mój jedyny sprzęt do grania, ja nie mam czasu ograć 3/4 gier które bym chciał ograć. Exy są dla mnie dodatkiem, który skłonił mnie do tego, że wziąłem pleja, a nie xboxa. I tylko tyle. Jak pisałem wcześniej, exy chyba już kompletnie tracą na znaczeniu powoli bo graczy, którzy kupują różne platformy po to by zagrać w exy jest naprawdę promil. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ciągnie swój do swego. Kolejny rzymianin lansujący obce interesy w Polsce. Smutne że rodacy pomimo ciągłej okupacji od '39 nie potrafią racjonalnie myśleć i wyciągać wniosków z historii. -
Przez Stever · Opublikowano
Sama konfiguracja i model jak najbardziej na plus. Nie oceniam samej oferty czy sprzedawcy. -
Przez Stever · Opublikowano
Nie warto. Jedyna alternatywę jaką można myśleć w tym budżecie dla Lenovo ASUS TUF Gaming A15 R5-7535HS/16GB/512 RTX4060 144Hz -
Przez Spl97 · Opublikowano
Nie tylko trzeba było nie zgubić paragonu, ale także oddać to można tylko w miejscu, gdzie się kupowało.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi