Dzisiaj po kilku dniach od montażu PC w nowej obudowie postanowiłem się znowu przyjrzeć wtyczce i proszę bardzo. Wsadzona była dobrze, kliknięcie było i równo siedziała. Ale widać cykle termiczne i sama waga kabla spowodowały poluzowanie się. Minimalne, ale jednak - wtyczki mogą się luzować same.
Po lewej jak się poluzowało, po prawej poprawiona.
Ja już w zeszłym roku sobie obiecałem, że musze w końcu przysiąść i nadrobić zaległości, wymieniłem gpu i wyszło jak powyżej, że zaliczyłem tylko kilka gier. Większość czasu na PC to forum, znajomi na TeamSpeak/Discord i granie z nimi w czołgi (World of Tanks), które nawet wentylatory na karcie mają problem uruchomić. A człowiek śledzi wątek RTX 5000 To już chyba z uzależnienie, skoro obecna karta się "marnuje" i mimo, że mam dobre gry do zaliczenia, to często nie chce mi się ich zaczynać, bo wiem, że spędzę w takim BG3, albo Kingdome Come Deliverevce bite kilka miesięcy. Chyba się starzeje
No a jak poziomy trudności?
Zastanawiam się z tymi zagadkami, bo nie wiem jak to wygląda w praktyce. Nie lubię siedzieć nie wiadomo ile czasu i coś rozkminiać w grze
Zapominałem o tym, a przeszedłem kilka msc. temu. To w sumie dowód jak słaba była to dla mnie gra.
Dla mnie już bez sensu najpierw przechodzę jedną i dopiero później biorę się za następną.
Rekomendowane odpowiedzi