Na jaką kartę graficzną wymienić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Nawet chociaż z powodu tej ciekawości zostawiam. Zobaczę. Warunki użytkowania i nastawy mam z grubsza takie same. Komp średnio chodzi 15-16h na dobę w skali roku jak średnią wyciągnąć. -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja jak zobaczyłem typów na yt którzy na Mozach czy Fantecach nawalają w FH6 to też nie mogłem odpuścić, że co? Że ja nie dam rady? 😅 aczkolwiek na niezwyciężonym nie udało mi się żadnego wyścigu wygrać, ale też już mało próbowałem bo w sumie przeszedłem grę i odechciało mi się grać -
Przez Doamdor · Opublikowano
@lukadd Ciekawe czy drugi procesor wyzionie ducha. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
i dalej się będą zapychać, zawieszać, będzie cuchnąc od nich. Tylko na większą skale. Kolejki może będą mniejsze ale co z tego jak będą właśnie tego typu problemy. Choć tu zależy też od tego jak te wolno stojące często będą opróżniane. Jak ktoś będzie przysiedział raz na dzień to się znowu zaraz zapcha. Jak taki gościu przyjdzie z butelkami i zobaczy że nie działa, potem spotka go to drugi raz to już więcej do niego nie przyjdzie. Za chwilę to się też będzie psuć. Szczególnie będą narażone na usterki te wolno stojące. Korzyść mają jedynie ci co sprzedają te butelkomaty. Zauważyłem że w ostatnich tygodniach coraz więcej reklam się pojawia związanych ze sprzedażą takich urządzeń,. Ci co zarabiają na tych butelkach no i ci co spłynie im kasa co nie oddają tych butelek. A dla reszty społeczeństwa to jest tylko utrapienie. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Kupiłem od Majfriendów 7500f za 390pln, nie chciało mi się bawić w jakieś pierdoły żeby zbić o te 30pln cenę, jedzie TUfik i Goodramy. Ciekawe czy znowu uda się A-die trafić. A na OLX dalej 7500f po 500pln używki, serdecznie życzę powodzenia w sprzedaży...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi