The Game Awards 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
The Fall of the House of Usher - niezły, choć nie tak dobry jak The Haunting of Hill House. Trochę razi netfliksowy klimat. Główny bohater ma dorosłe dzieci (głównie bękarty ), w łącznej liczbie 6 szt., z czego 4 ma skłonności homo lub bi (to statystycznie trochę się nie klei ). Nie liczę nawet pobocznych bohaterów. -
Przez bergercs · Opublikowano
No to dzisiaj Jaecoo: Anna Ciupek dSpsteoron4ftclchog9c1.0g4a289ua9zig9th6f68u06lt0 l2lda959mg · Witajcie, czy ktoś wie może co stoi za długim czasem oczekiwania na odbiór Jaecoo 7 Offroad dostępnym "od ręki"? Decyzję o leasingu otrzymaliśmy 1.12. Co chwila inna wersja, a to oczekiwanie na dokumenty homologacyjne, a to dokumenty zagubione w urzędzie, a to że dealer wystawia faktury grupowo, tzn czeka aż mu się kilka uzbiera. Dziś 12.01 a terminu odbioru brak Jarosław Trzaskowski Napewno ok 300szt mialo problem z dachem panoramicznym, teraz firma w której pracuje wygrała przetarg na ich naprawę. Czy to jest twoje auto nie wiem ale ja mialem tak z czarnym kolorem i w koncu zmienilem na niebieski z czarnym dachem i dostałem od reki ******************** -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Może od kościoła odchodzą. Za to astrologia i wróżbici przechodzi renesans. Tak więc wiara w farmazony w stanie równowagi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi