Wymieniona pasta INNO3D RTX4060 Twin 2x OC na ptm 7950.
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
@tomcug Po prosty zwykły enter. Wklejasz twitta, enter aby zrobić linię odstępu żeby dopisać coś tam. Mam wrażenie, że takie twitty później wariują. Tak samo z wklejaniem. Najczęściej wklejanie działa gdy się zrobi 'wklej jako zwykły tekst'. Często jak nie jestem w stanie wkleić twitta, to robię ctrl+a i del (mimo, że pole do wpisywania jest puste) i dopiero ponownie wklejam twitta. -
Przez ElProblemos · Opublikowano
@PepePanDziobakZobacz link z poprzedniego postu - tam są testy CPU. X3D na AM4 w Stalkerze 2 działa słabo - 5700X3D ma poziom 7500F... I same 7000'tki dostają łomot od 9000'tek + Inteli 13/14. Wiesz co, twój sąsiad i tak będzie musiał poczekać bo obecnie Stalker 2 jest tak zabugowany że przejść storyline nie da się - są questy co powodują soft locki, nawet z handlarzem w pierwszej większej lokalizacji nie możesz pohandlować bo po wyjściu z okna handlu gre rozwala ALife (system AI dla przeciwników i potworów) kompletnie rozwalony jest - GSC już 9 "critical errorów" co do niego ma wylistowane u siebie ale ich jeszcze nie poprawią w najbliższym patchu. No z strony wydajności Intele lepsze są tutaj... ale czy warto ryzykować z nimi? Bo jeśli CPU zacznie nawalać i będzie trzeba wysyłać na gwarancję to nie dość że komp będzie stał bez cepa do momentu aż Intel uzna gwarancje i wyśle nowe CPU, to do takiego takie "przyjemności" dla osoby 84 letniej? Chyba lepiej "dostać w pysk" pod względem wydajności i mieć bezproblemowe CPU od AMD. Po prostu pogodzić się że będą spadki FPS i stuttering. Też jestem maniakiem Stalkera, i SoC/CoP + mody mam ograne na 10tys godzin. I na bieżąco obserwuję sytuacje z 2'jką. Widzę na streamach jak ludziom to działa z różnymi konfigami kompów. I widzę też masę bugów i niedociągnięć, aż Clear Sky się przypomina (BugfestSky) -
Przez sideband · Opublikowano
Część problemów ARC wynika bezpośrednio z ograniczeń sprzętowych i tutaj stery nie pomogą Także jak poprawili to w nowej generacji to w niektórych grach mogą być duże boosty.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi