Emulatory
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja to juz pisalem wielokrotnie, ze te latki sa na kolanie robione, to musi byc implementowane skrupulatnie juz podczas tworzenia gry w oparciu o najnowsze narzedzia. Bo pozniej czytam, ze star wars ma stary SDK i nie mozna bylo dodac nowej wersji PSSR wiec dodalismy ta gowniana by było A czy ktos testowal jakos, raczej nie. Bardzo mnie ciekawi temat SH2 bo tam sprawa jest udupiona pomimo latek caly cas, gra niegrywalna. -
Przez Umpero · Opublikowano
Coś pozmieniać czy tak poustawiane będzie ok? -
Przez Zas · Opublikowano
Od jedynki i dwójki kompletnie się odbiłem, ale za takie pieniądze postanowiłem sprawdzić tego Exodusa. Mozę nawet w weekend zagram, skoro inni męczą Stalkera Co do RT - garaż IMHO przesadzony, podobnie może odrobinę przesadzone ta scena z ogniskiem, ale popatrzcie na ten pokój albo na ostatni obrazek ze światłem wpadającym przez drzwi - genialne. Tak, to jest naturalne oświetlenie. -
Przez Zachy · Opublikowano
@Kadajo OCCT jest ok -
Przez Dirian · Opublikowano
Analiza wsteczna? Nazywaj sobie to jak chcesz, dla mnie to po prostu siedzenie w branży od długiego czasu i umiejętne wyciąganie wniosków z tego co było w przeszłości. Nie wiem jakim cudem chciałbyś żeby w patchach klepanych na szybko do gier wydanych kilkanaście miesięcy temu nagle za sprawą jednego patcha grafika wystrzeliła wyraźnie do przodu. To się nikomu nie opłaca, te studia robią już nowe gry, a do stworzenia "PS5 Pro Upgarde" oddelegowano najbardziej leniwych / najmniej kreatywnych developerów Sony sypnęło trochę pieniążków, patch sklepano na szybko na kolanie i jest gotowy, a że daje tyle co nic? No trudno, naiwni gracze i tak łykną i będą się cieszyć, że grają w "ulepszoną" wersję. Nie mówię, że gość zły, tylko że jako tech-youtuber po prostu naiwny. No chyba, że tę naiwność wykreował pod nie mniej naiwną widownię - całkiem możliwe. A to, że zrezygnował i oddał, to nic złego. Albo faktycznie uznał, że ten sprzęt mu nie jest potrzebny, albo po prostu z youtube coraz ciężej wyżyć i nie mógł sobie pozwolić na trzymanie tego sprzętu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi