Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
piszesz o tych chinach jakby to w europie i usa kochano wolnosc a takie snowdeny albo zamykanie kont bankowych w kanadzie za protesty to byly tylko chinskie bajki propagandowe jesli zauwazyc ze obecnie jest 2025 a nie 1990 to realnie obecnie chyba caly swiat zaweza wolnosc i ja ogranicza, oczywiscie chiny i USA startuja z innego punktu bazowego -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Co ciekawe nigdy mi sie to nie zdarzylo na pulpicie -
Przez evqze · Opublikowano
To chyba się zdecyduje na gotowiec z it 14600k i RTX 5060, który jest o 500zł tańszy od tego z morele. Mam jeszcze jedno pyanie. Czy warto kupować ten monitor https://www.morele.net/monitor-aoc-q25g4sr-15283913/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=20541966716&gad_source=1&gad_campaignid=17340124771&gbraid=0AAAAAD9DjeEARVIjYj7DXDgWoOfpEs8a2&gclid=Cj0KCQjwo63HBhCKARIsAHOHV_Veg3HKBEAgR7eWuEkQdBwuPdPV70I9ES-CnbnVFVnxYjNgbZyV3BYaAk2eEALw_wcB? Głównie grałbym w mało wymagające gry i mógłbym używać 240HZ zamiast 300HZ. Obecnie posiadam monitor https://www.x-kom.pl/p/622104-monitor-led-24-235-264-msi-optix-g242-czarny.html#Specyfikacja i monitor 27 calowy byłby po prostu za duży na moje biurko. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja tam piję wrzątek A serio: Dla wielu osób to nie jest pierdoła. Ale zakaz obrażania nie jest równoznaczny z tym o czym piszesz niżej. Sąd. Po prostu. To co się dzieje w Anglii to są trochę dwa zjawiska: 1. Patologia 2. Przeinaczony przekaz medialny. Co do tego pedofila to znowu jest pewna relatywna kwestia, Jagiełło ożenił się z Jadwigą jak miała ile? 12 lat? Dziś to pedofilia. Czy gdyby naszego króla nazywano pedofilem to... głupsza część społęczeństwa nie reagowałaby? -
Przez Doamdor · Opublikowano
Tu masz zestawienie kilku modeli przy 35 dB.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi