GordonLameman 8 437 Opublikowano 21 Października Autor Opublikowano 21 Października 29 minut temu, Kadajo napisał(a): Nie wiem czy to dobrze skumałem ze to te zwierzątka co gina w każdym odcinku w jakiś okrutny sposób ? Tak, to te 1
musichunter1x 1 311 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Parsknąłem śmiechem, gdy to zobaczyłem 5
Áltair 270 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) W dniu 21.10.2025 o 12:26, GordonLameman napisał(a): Gułag wciąż lepszy od tego przedszkola: Było więcej takich wpadek, gdy internetów się nie zna. https://reportaz.polskieradio.pl/artykul/298063,Pedofilska-reklama-przedszkola Tu jest jeden wielki mem. Edytowane 22 Października przez Áltair 1
Kris194 4 717 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Jak to się mówi "muszę bo się uduszę" Kto ma konto na "X" to wie o co chodzi. Edytowane 23 Października przez Kris194 1
Badalamann 982 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października To działa identycznie u mężczyzn. Od dawien dawna. Po prostu, wbrew bajaniom religijnym, potrzeby seksualne należą do podstawowych i najsilniejszych potrzeb człowieka.
Áltair 270 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 5 godzin temu, Badalamann napisał(a): To działa identycznie u mężczyzn. Od dawien dawna. Po prostu, wbrew bajaniom religijnym, potrzeby seksualne należą do podstawowych i najsilniejszych potrzeb człowieka. Aseksualni się z Tobą nie zgodzą
musichunter1x 1 311 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Jak to na komisji się mówi, nie moja wina że dzwonią do przestępców 1
Grolshek 516 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Godzinę temu, sonar napisał(a): W jego przypadku nie trzeba robić mema. Wystarczy sama wypowiedź ;-) Między wierszami powiedział że woli Białoruś i Rosję j....y dziad. 2
raven555 265 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Prezes już od dawna jest dla mnie tylko i wyłącznie stratą krwi i kości 2
VRman 2 635 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Głusujcie na pis bo on obroni Polskę przed zakusami Unii, która chce dawać więcej władzy Unii kosztem władz krajowych! A potem pisuaria jeździ do Unii, grzecznie podpisuje wszystko, co najwyżej trochę poszczeka, że tak nie będzie, że on się nie zgodzą. Po podpisaniu powiedzą, że to nie oni, a jak im się udowodni, to "głosowałem, ale się nie cieszyłem" Najśmieszniejsze jest to, że pis 2x wygrał wybory kłamiąc o tym, że zadba o ochronę kraju przed nachodźcami. Dwa razy pokazał środkowy palec tym którzy na nich z tego powodu głosowali, a poparcie spadło im może o pół procenta I to samo z wszelkimi "obronami Polski". Gadać co ludzie chcą usłyszeć, a robić dokładnie odwrotnie. Jakby co TVPis lub Republika wszystko ładnie wytłumaczy i powie wyborcom co i jak mają myśleć.
Kris194 4 717 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Ktoś chyba pomylił adresy i dostawy zamiast do Batyra to poszły na Nowogrodzką
VRman 2 635 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Też tekst z tweeta wyżej przeczytaliście głosem komunistycznej propagandy z lat 60tych?
Rekomendowane odpowiedzi