musichunter1x 1 417 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Jak zwykle jesteśmy 100 lat za murzynami Włochami Sprawdziłem i jest to prawda lepsza niż memy - "Salvatore Garau jo sono" Edytowane 11 Stycznia przez musichunter1x
Liber8 185 Opublikowano Poniedziałek o 07:34 Opublikowano Poniedziałek o 07:34 Nauczyłem się o relikwiach i Wy zaraz też będziecie wszystko wiedzieć Relikwie pierwszego stopnia: włosy, paznokcie, zęby, krew, itd. Relikwie drugiego stopnia: przedmioty codziennego użytku, ubrania, skarpety. Relikwie trzeciego stopnia: jak gdzieś święty był i jadł śniadanie - krzesło na którym siedział i talerz są relikwiami.
Badalamann 1 087 Opublikowano Poniedziałek o 09:32 Opublikowano Poniedziałek o 09:32 Pokolenie temu w tym wieku ludzie czesto byli już dziadkami
VRman 3 005 Opublikowano Poniedziałek o 11:21 Opublikowano Poniedziałek o 11:21 (edytowane) 1 godzinę temu, Dimazz napisał(a): Wszedłem tu się pośmiać a nie dołować Akurat ostatnio miałem przemyślenia na temat tego, że jak pierwszy raz widziałem swoją babcię to miała niewiele więcej lat niż ja teraz. A syn koleżanki z klasy, rówieśniczki, która "miała pecha", w tym roku kończy... trzydziestkę. Ale to kłuje w mózg... Edytowane Poniedziałek o 11:24 przez VRman 1
Arctor 90 Opublikowano Wtorek o 07:37 Opublikowano Wtorek o 07:37 20 godzin temu, VRman napisał(a): Wszedłem tu się pośmiać a nie dołować Akurat ostatnio miałem przemyślenia na temat tego, że jak pierwszy raz widziałem swoją babcię to miała niewiele więcej lat niż ja teraz. A syn koleżanki z klasy, rówieśniczki, która "miała pecha", w tym roku kończy... trzydziestkę. Ale to kłuje w mózg... No....oglądasz np taką "Zabójcza broń" i okazuje się, że jesteś starszy niż Danny Glover gdy grał w tym filmie (a wydawał się stary w tym filmie).
VRman 3 005 Opublikowano Wtorek o 07:47 Opublikowano Wtorek o 07:47 Trochę nie ten wątek do takich dyskusji to zwinę Spoiler On miał w nim zaledwie 41 lat. BTW. Ja dekadę temu powiedziałem pierwszy raz "I'm too old for this shit" jak próbowałem pograć w Unreal Tournament.
hwdp43 1 859 Opublikowano Czwartek o 08:38 Opublikowano Czwartek o 08:38 https://i1.jbzd.com.pl/contents/2026/01/L3QKs7End1oPcFDPA0Hj3B5YUAIIWhm1.mp4 2
209458 294 Opublikowano Czwartek o 09:03 Opublikowano Czwartek o 09:03 W dniu 12.01.2026 o 08:34, Liber8 napisał(a): Nauczyłem się o relikwiach i Wy zaraz też będziecie wszystko wiedzieć Relikwie pierwszego stopnia: włosy, paznokcie, zęby, krew, itd. Relikwie drugiego stopnia: przedmioty codziennego użytku, ubrania, skarpety. Relikwie trzeciego stopnia: jak gdzieś święty był i jadł śniadanie - krzesło na którym siedział i talerz są relikwiami. A np. szczebel z drabiny, która przyśniła się Jakubowi to który stopień? 1
Liber8 185 Opublikowano Czwartek o 13:42 Opublikowano Czwartek o 13:42 4 godziny temu, 209458 napisał(a): A np. szczebel z drabiny, która przyśniła się Jakubowi to który stopień? II stopień. To była zwykła drabina turystyczna, którą Jakub nosił ze sobą
Rekomendowane odpowiedzi