Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
No to wróć jak będziesz mieć problem z legalnym softem. Zamykam. -
Przez leven · Opublikowano
Bądź Polakiem i kup licencję na W11 PRO: https://www.purepc.pl/tanie-kody-na-licencje-windows-11-windows-10-ltsc-windows-11-pro-i-enterprise-system-tak-dobry-jak-demokracja Steam ma antyszita, może dla tego niepoprawnie weryfikuje pliki gry - wątpię, ale im dalej w las, tym więcej drzew. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
O dziwo też mam czasami do czynienia ze złączkami Wago w pracy (m. in. stąd je znam). Racja, że Wago 221-2411 by się lepiej sprawdziły i mniej miejsca zajęły... jednak wsadziłem jakie mam Tu akurat estetyka nie miała kompletnie znaczenia - w innym wypadku np. przylutowałbym te kabelki i zgrzał "termokurczkami". Wracając do samych złączek, tak - wytrzymują duże obciążenia, więc zasilenie obecnego i5 6400 to pryszcz.| No dokładnie. A makijaż to babskie cheaty... szczególnie w piątkowy/sobotni wieczór imprezowy - można się nieźle oszukać -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ty i tak nie zrozumiesz przeciez -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Zobaczymy czy po 8 godzinach też mnie znokautuje rutyna. Poszukałem wszystkich znajdziek w 2 pierwszych rejonach i dla mnie nie było warto. Sens jest chyba tylko wtedy, gdy brakuje nam czegoś np. apteczek lub ulepszeń oraz chcemy budować plac zabaw. Czwarty typ broni - przynęta zaczyna spłycać rozgrywkę, za to fajnie że pojawiły się aktywowalne lasery do niszczenia wrogów, ale zdecydowanie wolałby coś ciekawszego lub więcej, wraz z większą koordynacją wrogów... Jeśli najwyższy poziom trudności będzie skopany to gra nie zrealizowała potencjału. Gdyby ktoś zrealizował coś podobnego na Source 2 to byłoby dużo lepsze, bo hakowanie środowiska i wrogów można by oprzeć na fizyce. Odbicia mam w 4 literach, wyłączyłem SSR i nie starałem się ustawić RT, bo wolę stabilny obraz, niż drobnostki w oświetleniu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi