Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Rynek jest wymieciony obecnie przez BK2% i wojnę na UA. Sam szukałem mieszkania przez 2 lata w sumie mając większy budżet. WP to wgl ma ceny oderwane od rzeczywistości, ale broni się czasami metrażem i lokalizacją. To tyle. Bo jak sobie policzysz potem koszt ogrzewania i wody to potrafi wyrwać z kapci i w perspektywie 10-15 lat ładna sumka wyjdzie Deweloperka też ma swoje wady. A czemu nie poszukasz używki wybudowanej 5-10 lat temu? Sam w tę stronę poszedłem, przynajmniej widać jak budynek stoi, można sąsiadów popytać o problemy itp. Ani stare, ani nowe. -
Przez Kyle · Opublikowano
Niech koledzy sobie odpalą w filmowo zaciemnionym pomieszczeniu "gwieździste niebo", z lewej LCD (QLED, miniled, czy cokolwiek innego konsumenckiego opartego na LCD) a z prawej pierwszy z brzegu OLED. -
Przez galakty · Opublikowano
Trochę za szybko jak dla mnie, dziś mamy BEV jak na lekarstwo i to że jadą buspasem nie przeszkadza, wręcz pomaga. Jakby tego było na tyle że powodowałoby problemy z Taxi/autobusami to wtedy wycofać. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Dziś nastąpił, okrągła rocznica ostatecznego uśmiercenia Laba, co osobiście relacjonowaliśmy jako społeczność w takich okolicznościach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi