-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Wersja z Gog jest chyba bardziej kompatybilna. Mam u siebie i działa aż miło. -
Przez Asag · Opublikowano
Nie zrozumiałeś o co mu chodziło. Czym Pit 50 różni się od Pit 100 oprócz procentowym zeskalowaniem HP/DMG? Niczym. Jak pisałem wcześniej wróciłem do S6 aby dokończyć Battlepass. Wbiłem na Uber Lilith z beznadziejnym gearem i każda faza na hita a jedyna trudność to omijanie niebieskich duszków w międzyfazie. Wbiłem na infernal hordy i tam paragon idzie bardzo szybko a całość polega na rozwalaniu ekranów wrogów bez unikania czegokolwiek bo tam po prostu dopasowujesz sobie Tier do sprzętu a i tak klepie się to na Tier niżej niż normalnie dla szybszego expa. W D4 farmienie sprzętu nie otwiera ci nowych bossów, mechanik, możliwości, dokładnie to samo robisz mając Paragon 50 czy Paragon 300. Jedyna różnica to taka że zamiast klepania Duriela na T1 klepiesz na T4, zamiast Pit 50 robisz Pit 100 czy 150 ale to nadal jest to samo. W PoE nie obniżysz sobie w opcjach poziomu trudności, tam zdobywanie lepszego sprzętu otwiera ci nowe możliwości jak np Uber Bossów czy robienie juice mapek/waystone dopakowanych mechanikami których bez konkretnego sprzętu nie jesteś w stanie zrobić bo by cię na hita wszystko ściągało. Dlatego po tygodniu gry w D4 dalej mi się nie chce bo ja tam nie widzę dla siebie żadnego celu. Po tygodniu gry ogrywasz już wszystko i nic nowego nie zobaczysz. A w PoE mam cele do zrealizowania, ubieranie postaci ma sens bo umożliwia mi to próbowanie Uber Bossów i trudniejszego kontentu który jest trudniejszy ze względu na mechaniki a nie samo zwiększanie %. Dodatkowo sama itemizacja w PoE jest dużo ciekawsze gdzie masz dużo więcej unikatów kompletnie zmieniających sposób gry czy budowanie postaci. Ja zakupu D4 nie żałuję, od czasu do czasu lubię wbić w nowy sezon, poblastować przez tydzień i tak odstresować się nie myśląc kompletnie a tylko rozwalać kolejne ekrany wrogów. Ale w obecnej formie nie ma tam nic co by mnie zatrzymało na dłużej niż tydzień. Ale jak piszesz niech każdy gra w co lubi. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Wiesz, mnie to rybka, mogą dać 8gb czy 50gb, i tak to nie ta półka cenowa, nie wydam tyle na kartę. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ten tryb jest ciekawy bo widac roznice w plynnosci i nie rezgnuje sie z RT.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi